Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Toți miniștrii PSD și ALDE își vor retrage demisiile. Ponta: Nu s-au făcut de râs destul?

Victor Ponta
Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a reacționat miercuri, după ce Lia Olguța Vasilescu a declarat în această seară că toți miniștrii PSD și ALDE își vor retrage demisiile, și se întreabă dacă ”mai trebuie să îi facem de râs chiar pe miniștri pe vecie, punându-i să revină într-un guvern demis chiar cu voturile lor”.

Victor Ponta a reacționat pe Facebook după acest anunț.
„STOP – nu s-au făcut de ras destul miniștrii care au votat cu bilele la vedere motiunea de cenzura impotriva Guvernului din care faceau parte??
Nu s-au facut destul de ras ministrii care au ascultat cuminti si au aprobat Raportul Dragnea – Valcov care spunea ca sunt toti niste incapabili catastrofali ???
Nu se fac destul de ras ministrii care acum stau lipiti de Liviu Dragnea sa ii puna in viitorul Guvern la loc in pozitiile in care Raportul spunea ca nu au facut nimic?
Mai trebuie sa ii facem de ras chiar pe vecie punandu-i sa isi retraga demisiile si sa revina intr-un guvern demis chiar cu voturile lor – desi Legea 90/2001 de organizare a Guvernului spune clar ca sunt „irevocabile”?!?! /
– fac precizarea ca au fost anuntate public, prezentate in scris primului ministru si „s-a luat act de depunerea lor” de catre fostul Secretar General Busuioc – ghinion)
Atata neseriozitate si incompetenta e greu de gasit ….”, a scris Ponta pe Facebook.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Toți miniștrii PSD și ALDE își vor retrage demisiile. Ponta: Nu s-au făcut de râs destul?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI