Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tudose: Guvernul dorește o colaborare cât mai bună și continuă cu mediul de afaceri

Intalnire cu o delegatie a companiei Ford
Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit astăzi, la Palatul Victoria, cu o delegație a companiei Ford condusă de vicepreședintele Andrew McCall, întrevedere ce face parte din dialogul constant dintre Guvern și reprezentanții mediului de afaceri.

România este un mediu cu oportunități de noi investiții și de dezvoltare a proiectelor în derulare. Guvernul dorește o colaborare cât mai bună și continuă cu mediul de afaceri în vederea dezvoltării unei economii sustenabile” a afirmat șeful Executivului.
Primul-ministru a menționat că infrastructura este una dintre cele trei priorități, iar Guvernul se axează asupra accelerării proiectelor de infrastructură rutieră.
Suntem conștienți de faptul că dezvoltarea infrastructurii este benefică nu doar pentru o investiție anume, ci și pentru dezvoltarea României”, a adăugat premierul Mihai Tudose.
În cadrul întâlnirii, vicepreședintele Andrew McCall a prezentat stadiul de dezvoltare al investiției Ford, precum și proiectele de perspectivă ale companiei pentru uzina de la Craiova.
Ford își păstrează angajamentul de a căuta oportunități pentru a construi și alte produse la Craiova și pentru a utiliza mai bine capacitatea de producție a fabricii noastre. Este foarte important să lucrăm împreună cu Guvernul României pentru a ne asigura că fabrica din Craiova rămâne competitivă la nivel global pe măsură ce avansăm cu planurile noastre din România”, a afirmat vicepreședintele Ford Europa, Andrew McCall.
La întâlnire au mai participat, din partea Guvernului, secretarul de stat Florin Vodiță și consilierul de stat Gabriel Andronache.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Tudose: Guvernul dorește o colaborare cât mai bună și continuă cu mediul de afaceri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI