Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

UEFA confirmă demisia lui Ionuț Lupescu și, pe cale de consecință, minciuna lui Burleanu

UEFA a confirmat astăzi, la solicitarea reprezentanților presei din România, faptul că Ionuț Lupescu și-a înaintat demisia din funcția de director tehnic al forului continental, atunci când a decis să candideze pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal.
Prin această luare de poziție semnată de Thomas Giordano, director Media&PR, UEFA demontează practic acuzațiile calomnioase ale actualului președinte Răzvan Burleanu la adresa lui Ionuț Lupescu, emise în cadrul unei emisiuni TV din data de 12 aprilie 2018.
Iată, mai jos, traducerea în limba română a poziției UEFA față de acuzațiile lui Burleanu: ”UEFA confirmă că fostul său director pentru dezvoltare tehnică, Ioan Lupescu, nu mai lucrează pentru forul de conducere al fotbalului european. În momentul în care a decis să candideze pentru președinția FRF, domnul Lupescu informase deja UEFA asupra deciziei sale de a demisiona.
Deoarece nu a fost timp suficient pentru a îndeplini formalitățile administrative de încheiere a contractului său cu UEFA (din cauza implicării domnului Lupescu în campania electorală) Departamentul de Resurse Umane al UEFA l-a încadrat pe domnul Lupescu în concediu fără plată, încă din 12 februarie 2018.
Începând cu această dată, Ioan Lupescu, nu mai este considerat angajatul UEFA, nu a fost remunerat de UEFA și nu a avut acces la sediul UEFA.
În acest context, fostul internațional român Ionuț Lupescu a declarat: ”Este o nouă dovadă, dacă mai era nevoie de una, că domnul Burleanu minte cum respiră. Este în natura lui, așa îi este felul. La fel a mințit cu toate acuzațiile abjecte din această campanie, aruncate asupra mea, a familiei mele, a colegilor mei, a oamenilor de fotbal și a presei. Cu siguranță, membrii afiliați și-au dat seama cu cine au de a face și, în 18 aprilie, vor elimina definitiv din fotbalul românesc acest personaj fără pricepere și fără morală, ale cărui singure rezultate în mandatul său sunt atacarea oamenilor de fotbal și calomnierea concurenților electorali. AMR 5 zile!” (Sursa foto: gsp.ro)

Raspunsul UEFA

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “UEFA confirmă demisia lui Ionuț Lupescu și, pe cale de consecință, minciuna lui Burleanu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI