Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

UEFA a decis ca primele a cinci cluburi, între care şi Astra şi CFR Cluj, să fie blocate

Steagul_UEFA

Corpul de Control Financiar al Cluburilor din cadrul UEFA (CFCB) a decis ca primele de participare în cupele europene să fie blocate în cazul a cinci grupări, între care se numără şi Astra Giurgiu şi CFR Cluj, informează site-ul oficial al clubului european, citat de Mediafax. Alături de Astra şi CFR Cluj, mai sunt vizate de această măsură grupările Bursaspor, Buducnost Podgorica şi FK Ekranas.
UEFA a precizat că primele au fost blocate deoarece s-a constatat că la data de 30 iunie 2014 cluburile aveau „restanţe financiare importante faţă de alte grupări, faţă de angajaţi şi/sau autorităţi„.
Măsura de blocare a primelor este provizorie, în aşteptarea unor investigaţii suplimentare. Decizia va rămâne în vigoare până în luna decembrie, când camera de investigaţii a CFCB îşi va completa evaluarea în privinţa restanţelor cluburilor în cauză, cu situaţia financiară până la 30 septembrie 2014.
Echipa Astra Giurgiu participă în grupele Ligii Europa, după ce a jucat şi în turul trei preliminar şi în play-off, iar CFR Cluj a evoluat în două tururi preliminare ale competiţiei.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “UEFA a decis ca primele a cinci cluburi, între care şi Astra şi CFR Cluj, să fie blocate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI