Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Unul din ucigașii lui Marian Cozma a fost eliberat în secret și a dat petrecere

Marian Cosma

Sztojka Ivan, unul dintre cei condamnaţi pentru uciderea handbalistului român Marian Cozma, a fost eliberat după doar cinci ani de închisoare
Sztojka Ivan, poreclit ”Păsărilă”, ar fi fost eliberat în 19 iulie, potrivit presei din Ungaria. Eliberarea s-a făcut cu patru ani mai devreme. Imediat după eliberare, el a petrecut. A dat o petrecere și și-a cumpărat o mașină de lux, imediat după eliberare, care, potrivit presei din Ungaria, s-ar fi făcut în secret.
Un martor citat de borsonline.hu i-a rugat pe jurnaliști să nu-i scrie numele, de teamă. El a spus că Sztojka Ivan a fost eliberat săptămâna trecută, dar totul a fost ținut secret. ”Imediat după eliberare, familia a dat petrecere. Şi-a luat şi un BMW nou. S-a dus la Budapesta, la Siófok, se simte bine” a spus martorul.
”Păsărilă” este cel care a declanșat scandalul cu Marian Cozma, dar nu și cel care i-a aplicat lovitura fatală. El a studiat în închisoare psihologia și a luat chiar și diplomă.
În octombrie 2012, Ivan a primit 13 ani de închisoare, ulterior, pedeapsa a fost redusă la 9. Prima instanță l-a condamnat la 20 de ani, în apel a primit opt ani și ulterior 13.
La auzul veştii că Sztojka Ivan a fost eliberat, Petre Cozma, tatăl lui Marian, a declarat: ”Mă simt rău. Am făcut încă un infarct, al patrulea. Duminică am fost de urgenţă la spital. Suferinţa e mare, nu e uşor să ştii că băiatul tău zace în mormânt. Nu doresc nimănui să fie în locul meu. Nu ştiu nimic, sunt surprins de ce aflu! L-au eliberat şi pe ăsta, iar fiul meu putrezeşte în mormânt. El cred că era, de fapt, cel care l-a omorât pe Marian. O să vorbesc cu avocatul meu să văd ce-i de făcut. Oricum am deschis proces şi la CEDO, merg până în pânzele albe cu ei”, a spus Cozma, pentru Libertatea.
În închisoare mai sunt Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo, care au primit câte 18 ani de detenţie.
Fostul handbalist Marian Cozma, care juca atunci la Veszprem, a fost ucis în localul Patriota, din Veszprem, pe 8 februarie 2009, după o altercaţie cu o bandă de rromi. El a fost înjunghiat de trei ori în inimă după ce a fost atacat de un grup de aproximativ 30 de ţigani unguri. Românul, de 26 de ani, care juca handbal la Veszprem, campioana Ungariei, se afla într-o discotecă împreună cu câţiva coechipieri unde sărbătoreau după ce participaseră la botezul copilului lui Ivancsic, când, spune preşedintele clubului, prietena lui Cozma a fost atacată de 30 de ţigani.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Unul din ucigașii lui Marian Cozma a fost eliberat în secret și a dat petrecere”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI