Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vacanţe la jumătate de preţ, prin Înscrieri Ultra-timpurii. Românii au început deja să-şi rezerve vacanta de vara pentru 2015

mamaia-vacanta 2014
Agenţiile de turism au lansat deja oferte cu reduceri pentru vacanţele de anul viitor pe litoral. Este vorba de programul Înscrieri Ultra-timpurii, prin care turiştii pot beneficia de reduceri de până la 50% dacă îţi cumpără o vacanţă până la sfârşitul anului 2014.

După mai multe sezoane încheiate cu succes prin programele de înscrieri timpurii, hotelierii români plusează şi au lansat un nou concept. Prima ediţie „Înscrieri Ultra-Timpurii“ s-a dovedit a fi un real succes, sau cel puţin aşa susţin agenţii de turism. „Agenţiile de turism şi hotelurile din România au lansat încă din luna septembrie oferte cu reduceri de până la 50% pentru vacanţele de anul viitor pe litoral, prin programul Înscrieri Ultra-Timpurii“, a anunţat agenţia Bibi Touring, specializată în turismul intern. Potrivit agenţiei, trei din zece români au cumpărat un bilet de vacanţă cu reducere pe litoralul românesc. Primele sejururi pentru anul viitor pe litoral au fost deja rezervate. Pentru a beneficia de reducerile de până la 50%, turiştii trebuie să-şi rezerve vacanţa până la finele anului. „Lansarea campaniei de Înscrieri Ultra-Timpurii pentru viitorul sezon estival, acum în septembrie, reprezintă o premieră pentru piaţa românească. Şi dacă în 2005, când abia apăruse conceptul de Înscrieri Timpurii, primele oferte se lansau în luna februarie pentru vara acelui an, astăzi, practic suntem în situaţia de a trece dintr-un sezon în altul fără pauză“, a declarat Adrian Voican, directorul general al agenţiei Bibi Touring. „Am construit acest program după modelul occidental, oferind turiştilor ocazia de a-şi efectua rezervările cu aproape un an înainte„, a mai precizat Adrian Voican.
Interesul pentru reduceri a fost completat în acest sezon estival cu o mult mai atentă analiză a ofertelor din partea turiştilor. Potrivit Asiociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, vizitatorii care au petrecut vara trecută pe litoralul românesc au fost mult mai atenţi atunci când au scos banii din buzunar. Dacă hotelierii nu pot decât să se bucure, noile tendinţe de pe litoralul românesc confirmă faptul că românii nu au ieşit din sărăcie. Chiar dacă sunt la jumătate de preţ, vacanţele achiziţionate prin programele ultra-timpurii sunt destul de riscante, mai ales din punct de vedere al condiţiilor meteo. În altă ordine de idei, lipsa de bani cu care se confruntă românul zi de zi a avantajat litoralul românesc. Potrivit agenţilor de turism, evoluţia pieţei din ultimii ani confirmă tendinţa de creştere a încrederii turiştilor români pentru vacanţele petrecute în ţară. Specialiştii estimează că sezonul trecut între 800.000 şi 1,5 milioane de persoane şi-au petrecut vacanţele pe litoralul românesc.
Turiştii români simt importanţa Înscrierilor Ultra-Timpurii, mai ales că şi în acest sezon au existat situaţii în care, cei ce au aşteptat până în ultimul moment, nu au găsit locuri la multe dintre hoteluri.
Valul reducerilor generat de programul „Înscrieri Ultra-timpurii” devansează programele similare practicate de operatorii din ţările vecine şi aduce astfel un atu în plus pentru turiştii ce rezervă acum o vacanţă la Marea Neagră pentru sezonul viitor.
Evoluţia pieţei din ultimii ani confirmă tendinţa consumului turistic al românilor şi anume o creştere continuă a încrederii pentru vacanţele petrecute acasă, în România. Există premise ca această creştere să fie consolidată şi în sezonul următor prin aplicarea noii legi a voucherelor de vacanţă începând cu 1 ianuarie 2015, mai spun oficialii agenţiei de turism.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Vacanţe la jumătate de preţ, prin Înscrieri Ultra-timpurii. Românii au început deja să-şi rezerve vacanta de vara pentru 2015”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI