Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Varf de sezon estival, cu scumpiri de pana la 25% pe litoral

plaja-aglomerata-mamaia

Avem cu 3% mai mulți turiști la Mamaia în această perioadă, dar și prețuri cu 25% mai mari la spațiile de cazare! Revelația rivierei românești o reprezintă stațiunile din sudul litoralului. Aici a crescut gradul de ocupare cu peste 10% și tot aici sunt cele mai accesibile prețuri pentru a petrece un sejur la mare.
Turiștii din vârf de sezon vor trebuie să scoată mai mulți bani din buzunare. De astăzi, 15 iulie, hotelierii și patronatele renunță la ofertele de reduceri de până acum, ceea ce înseamnă prețuri mai mari la vacanțele pe litoral. Mamaia rămâne destinația – vedetă a litoralului, cu un grad de ocupare de peste 95% în majoritatea spațiilor de cazare, așa că greu mai prinzi un loc aici, iar acest lucru se reflectă desigur, în buzunarele turiștilor. Dacă în regim de all inclusive, o noapte de cazare pentru o persoană, la un hotel de patru stele costă 260 de lei, la demipensiune prețurile ating maximele sezonului. În sudul litoralului clepsidra se inversează. Aici a fost înregistrată o creștere importantă a numărului de turiști, iar dacă la Mamaia costurile sunt cu 25% mai ridicate, în stațiuni precum Eforie sau Saturn, scumpirile ating doar 10% la spațiile de cazare. La un hotel de patru stele din sudul litoralului, un turist plătește doar 135 de lei pentru cazare, cu mic dejun inclus. Patronatele din turism spun că această perioadă a sezonului estival a adus pe litoralul românesc mai mulți turiști decât anul trecut. Peste 100.000 de vizitatori din toată lumea își petrec vacanța aici.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Varf de sezon estival, cu scumpiri de pana la 25% pe litoral”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI