Vicepreşedinţii PSD Constanța, Nicolae Moga şi Felix Stroe au demisionat din funcţii

Demisii Felix-Moga

Având în vedere rezultatul alegerilor prezidențiale în județul Constanța, cred cu tărie că trebuie să-mi asum responsabilitatea acestuia înaintându-mi demisia din funcția de vicepreședinte al organizației județene a PSD Constanța. În calitate de coordonator al campaniei electorale port întreaga responsabilitate a rezultatului obținut. În același timp, vreau să le mulțumesc tuturor celor ce au crezut în această campanie și s-au implicat cu toate resursele lor pentru ea. Vreau să îi asigur pe toți constănțenii că le respect votul dat și în același timp să îi asigur că Organizația Județeană a PSD Constanța are în continuare resursele umane necesare reprezentării cu cinste a intereselor municipiului și județului Constanța la nivel național”, a declarat Nicolae Moga.
La rândul său, Felix Stroe a declarat că este ”mâhnit” de rezultatul alegerilor prezidențiale în plan județean și consideră gestul său unul ”profund moral”.
Deși responsabilitatea mea politică concretă în cadrul Organizației Județene Constanța este coordonarea activității de partid în Colegiul Uninominal de Deputați D3, colegiu în care PSD a câștigat alegerile, atât în turul I cât și în turul al II-lea, mă consider vinovat alături de ceilalți colegi ai mei din conducerea Organizației Județena a PSD Constanța în principal pentru faptul că nu am reușit în ultimii ani să-i conving că strategia promovată pentru activitatea de relaționare a partidului cu cetățenii județului Constanța, cu tineretul în special, este greșită, ceea ce s-a reflectat în rezultatele obținute în această campanie electorală”, spune Felix Stroe, într-un comunicat de presă.
Acesta le mulțumește colegilor din colegiu și asigură că va respecta cu loialitate și respect valorile social-democrate, dar și că va rămâne un simplu membru de partid al PSD Constanța.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Vicepreşedinţii PSD Constanța, Nicolae Moga şi Felix Stroe au demisionat din funcţii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei