Vineri are loc Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

bursa-locurilor-de-munca
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa aşteaptă în continuare ca agenţii economici să-şi anunţe participarea la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi organizată în 26 septembrie, la Universitatea Maritimă din Constanţa.

Până la această dată şi-au anunţat participarea un număr de 12 agenţi economici, iar numărul total al locurilor de muncă oferite fiind de 348, din care 48 locuri de muncă sunt pentru persoane cu studii superioare.
Locurile de muncă vacante oferite de agenţii economici participanţi la bursă fac parte din următoarele domenii: hoteluri şi alte facilităţi de cazare, activităţi de investigaţii şi protecţie, vânzări, lucrări de servicii, precum şi alte activităţi de servicii.
Cele mai multe joburi disponibile sunt cele în domeniul lucrărilor de construcţii, respectiv 292 de locuri de muncă. Organizatorii aşteaptă ca numărul agenţilor economici să crească. Cei interesaţi să angajeze absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ sunt aşteptaţi la sediul AJOFM Constanţa, de pe strada Lacului, nr.14, compartiment Mediere, sau pot suna la numărul de telefon 0241/481.537,fax: 0241/481553, e-mail: AJOFM@ct.anofm.ro, persoane de contact: Elena Fleancu, Bogdan Petică.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Vineri are loc Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei