Vunk lansează piesa un nou single – “Curat”, remediu pentru inimă

„Curat” este o piesă pe care Cornel Ilie a scris-o anul trecut în apropierea Paştelui şi se referă la momentele din viaţa în care îţi faci o introspecţie pentru a putea merge mai departe, într-o relaţie sau, pur şi simplu, în viaţă. Piesa a fost cântată ca un test pentru prima data în martie şi încă o dată, în mai, la concertul acustic al trupei.
Cum fanii au insistat ca Vunk să lanseze acest cântec drept single, trupa şi-a schimbat programul şi anunţă că piesa pe care voia să o lanseze în săptămânile următoare, va fi amânată pentru la toamnă.
Este important pentru un artist și, mai ales, pentru o trupă să nu îsi gândească piesele doar pentru a avea succes pe radio, ci pentru a place fanilor, celor care te accepta până la capăt, cu toată muzica ta. Pentru ei, în urma succesului concertului acustic din primavară, ‘Autoportrete’, am editat un clip live din acel concert, la o piesă pe care am cântat-o doar de doua ori în concerte. Succesul acesteia în randul fanilor ne-a convins să o aratam și celor care încă ne descoperă dincolo de hiturile care ne țin în topurile radio și tv. ‘Curat’ este un cântec pe care il dedicăm tuturor fanilor Vunk, pentru că ne ascultă muzica și ne ajută să ne facem auziți. Pentru că ne ajută sa rămânem ‘curați’ în stilul nostru de a canta, fără alte compromisuri„, a declarat Cornel Ilie.

trupa VUNK a lansat piesa Curat
Clipul noii piese, un extras din concertul Acustic – Autoportrete, care include povestea acestuia, relatată din perspectiva lui Cornel.
VUNK a anunțat un presale cu discounturi mari la biletele pentru cel mai mare spectacol al lor din acest an care va avea loc în octombrie, presale care e valabil până pe 3 august. Vunk nu a comunicat însă numele concertului și nici conceptul, dar spune că va fi o producție mult mai spectaculoasă decât cea de la #asasishow – 2013 (considerat de presa de specialitate “cel mai mare spectacol indoor al unei trupe din România”) și ca va fi punctul terminus al unei povești magice pe care au spus-o cu VUNK acustic, Autoportrete și VUNK simfonic, ft Camerata Regala și Bucharest Jazz Orchestra – Dirijor George Natsis.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Vunk lansează piesa un nou single – “Curat”, remediu pentru inimă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI