Zeci de hoteluri scoase la vânzare pe litoral.

Hotel Amfiteatru
Hotel Amfiteatru din Olimp

Zeci de hoteluri şi alte spaţii de cazare de pe litoral sunt scoase la vânzare de către proprietari la preţuri pornind de la 30 de milioane de euro, cum este cazul complexului hotelier Amfiteatru, Belvedere, Panoramic din Olimp, şi care coboară până la 70.000 de euro.

Hotel Belverde

Hotel Belverde din Olimp

Complexul hotelier Amfiteatru, Belvedere şi Panoramic din staţiunea Olimp, cumpărat la începtul anului 2008 cu 30 de milioane de euro de către omul de afaceri Josef Goschy, este scos la vânzare pentru suma de 30 de milioane de euro, în condiţiile în care în 2012 proprietarul solicita 60 de milioane de euro. Unităţile hoteliere sunt listate pe spaţiicomerciale.ro, site specializat pe segmentul comercial lansat de portalul imobiliare.ro, potrivit Mediafax.

Hotel Onix

Hotel Onix

Şi Hotel Onix din staţiunea Cap Aurora, deţinut tot de Goschy, cu 237 camere este de vânzare, proprietarul solicitând 5,2 milioane de euro.
La un preţ de 3,2 milioane de euro este scos la vânzare un hotel de patru stele, cu 110 camere, şi 4 vile în Venus, în timp ce pentru Hotel Corina, tot din Venus, cu peste 100 de camere, preţul solicitat este de aproape 1,7 milioane de euro.
Peste 1 milion de euro vor să obţină proprietarii din vânzare unor hoteluri din Constanţa, zona I.C. Brătianu – 1,49 milioane de euro (24 de camere), Eforie Nord (30 de camere, 1,2 milioane euro; 73 camere – 1,1 milioane euro şi 35 camere – 1,15 milioane euro).
În total, un număr de 45 de unităţi hoteliere, inclusiv pensiuni sau campinguri, cea mai ieftină ofertă fiind o pensiune în construcţie în Costineşti, cu 15 camere, pentru care preţul este de 70.000 de euro.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Zeci de hoteluri scoase la vânzare pe litoral.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI