1 iulie, ultima zi pentru achitarea taxei de liniste in Mamaia

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa
Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa informează contribuabilii din Staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă că marţi, 1 iulie 2014, este ultima zi pentru plata taxei pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice. Taxa va fi achitată de către toţi operatorii economici, respectiv persoane fizice autorizate, înteprinderi individuale, înteprinderi familiale şi persoane juridice, care desfăşoară activităţi economice, indiferent de activitatea desfăşurată, precum şi de contribuabilii care deţin spaţii de cazare şi anume hoteluri, moteluri şi hanuri turistice.
În Staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă taxa este în cuantum de 0,3 lei/mp sau fracţie de mp din suprafaţa utilă deţinută. Declaraţia de impunere se depune până la data de 01.07.2014, dată la care devine scadentă şi obligaţia de plată.
Declaraţia privind taxa pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice şi documentele necesare declarării se găsesc pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro, secţiunea Persoane Juridice -Documente declarare – Taxa pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice.
Amintim că plăţile se pot efectua la toate ghişeele unice ale instituţiei, la oficiile poştale din localitate, la agenţiile Garanti Bank şi staţiile OMV din municipiu.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “1 iulie, ultima zi pentru achitarea taxei de liniste in Mamaia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI