132 de autoturisme Dacia Duster au fost preluate de poliţişti

132 de autoturisme Dacia Duster au fost repartizate poliţiştilor, pentru a fi folosite în misiunile desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor. În total, în ultima lună, Poliţia Română a primit 180 de autospeciale, care au fost repartizate structurilor operative din municipiul București, precum și din toate județele.

Dacia_Duster_6849
La data de 21 noiembrie a.c., poliţişti din 32 de judeţe au preluat 132 de autoturisme Dacia Duster. Acestea fac parte din lotul celor 180 de autoturisme repartizate Poliţiei Române, în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interene, domnul Gabriel Oprea.

Dacia_Duster_6860
Reamintim faptul că, celelalte 48 de autoturisme au intrat în dotarea Poliţiei Române la data de 5 noiembrie a.c., în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Interne.
Din dispoziţia chestorului general Petre Tobă, șeful Poliţiei Române, autospecialele vor fi repartizate către poliţiştii de rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi arme, precum şi către poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate.
Cele 180 de autospeciale reprezintă cel mai mare lot de autovehicule intrate în dotarea structurilor operative ale Poliţiei Române, în ultimii ani.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “132 de autoturisme Dacia Duster au fost preluate de poliţişti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI