Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

15 milioane de anunțuri și peste 460 de miliarde de lei pe site-ul tocmai.ro, în 5 ani

platforma_tocmairo

Platforma de anunţuri tocmai.ro, care face parte din grupul norvegian Schibsted, a publicat în decurs de cinci ani, de lansarea site-ului în România şi până în prezent, peste 15 milioane de anunţuri în valoare totală de 460 mld. lei (circa 103 mld. euro).
De 5 ani, utilizatorii site-ului tocmai.ro cumpără și vând, simplu și rapid, ceea ce își doresc. Astfel, au contribuit la succesul tocmai.ro și au publicat în tot acest timp un număr de peste 15 milioane de anunțuri. 3 milioane dintre acestea au fost înregistrate doar în prima parte a anului 2014, adică peste 400.000 de anunțuri adăugate lunar. În acest an, tocmai.ro este site-ul numărul 1 de anunțuri din România, cu aproape 4.000.000 de vizitatori unici în fiecare lună, practic toți românii care caută afaceri bune pe internet.
În plus, numărul anunțurilor postate pe site-ul tocmai.ro și marcate cu simbolul „Livrare gratuită și verificare colet” a cunoscut o creștere accelerată în ultima perioadă. Peste 100.000 de vânzători au publicat aproape 400.000 de anunțuri pentru produse cu acest serviciu inclus.
Potrivit companiei, cel mai mare preț pentru un anunț publicat pe site este cel al unei case din București, amplasată în Parcul Carol, cotată la 5,65 milioane de euro. Alte obiecte valoroase, din diferite arii de interes, puse la vânzare pe tocmai.ro, au fost: un leagăn din bronz pentru copil care costă 1.000 de euro sau tabloul Miss Murray, de Sir Thomas Lawrence, estimat la 100.000 de euro.
De asemenea, cel mai de preț ceas pus la vânzare pe site este un Hublot Big Bang, din oțel cu diamante, care poate fi cumpărat la prețul de 9.999 de euro, iar cel mai scump goblen, care redă Cina cea de Taină, este în valoare de 36.000 de euro.
Înființat în 2009, tocmai.ro a avut an de an o creștere continuă, devenind astfel cel mai mare site din România. Site-ul face parte din grupul suedez Schibsted, care deține site-uri în peste 40 de țări.

Sending
User Review
4 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “15 milioane de anunțuri și peste 460 de miliarde de lei pe site-ul tocmai.ro, în 5 ani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI