ACN a organizat a treia ediție a ”Danube – Black Sea Canal meets Hungarian Partners” la Budapesta

Daniel_Georgescu_si_Marius_Lazurca
C.N. Administrația Canalelor Navigabile S.A. a organizat astăzi, 3 septembrie 2019, la Budapesta (Ungaria), cea de-a treia ediție a evenimentului de promovare ”Danube – Black Sea Canal meets Hungarian Partners”, la care au participat mai mulți colaboratori din țările riverane Dunării, ca o nouă oportunitate la dialog și colaborare.

Delegația C.N. Administrația Canalelor Navigabile S.A. a fost condusă de directorul general, Daniel Georgescu, iar la eveniment au participat ambasadorul Republicii Moldova în Ungaria, Oleg Țulea, reprezentantul C.N. A.C.N. S.A. în Serbia, Vladan Misic, precum și reprezentantul C.N. A.C.N. S.A. în Ungaria, Laszlo Erdelyi.
Tot în cursul zilei de astăzi, membrii delegației C.N. A.C.N. S.A. au participat la o discuție la sediul Ambasadei României în Ungaria cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al României în Ungaria, Marius Lazurca și consilierul economic în cadrul ambasadei, Tullia Balla Imola. Discuțiile purtate au fost legate de lărgirea ariei de interes a transporturilor navale, prin promovarea în Ungaria a activităților desfășurate pe Canalul Dunăre Marea Neagră și Poarta Albă Midia Năvodari, dar și de oportunitatea reprezentată de transportul de containere realizat pe Dunăre care, spre deosebire de alte fluvii din Europa, nu a avut o amploare foarte mare până în prezent.
În cadrul evenimentului a avut loc o sesiune de networking în cadrul căreia au fost aduse în discutie obiectivele comune cu privire la dezvoltarea traficului intern și internațional de nave și mărfuri. Având în vedere numărul mare de parteneri din Ungaria și din țările riverane Dunării care se ocupă de transport și logistică, prezenți la eveniment, preconizăm dezvoltarea unor relații comerciale între agenții economici care urmăresc absorbția traficului pe tronsonul Dunăre – Portul Constanța și retur.
Directorul General al C.N. Administrația Canalelor Navigabile S.A., Daniel Georgescu, consideră ca fiind de o importanță majoră dezvoltarea colaborării companiei cu partenerii externi, mai ales cu cei din Ungaria, prin punerea la dispoziție a serviciilor specifice obiectului de activitate al companiei.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “ACN a organizat a treia ediție a ”Danube – Black Sea Canal meets Hungarian Partners” la Budapesta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Live Events

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CORONAVIRUS

Articole despre Coronavirus Reguli, Statistici, Sondaje, Comentarii

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI

×
%d blogeri au apreciat: