Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Acte de vandalism în locurile de joacă din Constanța

Vandalism_loc_de_joaca
Vandalii distrug, primăria trebuie să repare. Pe această premiză merg tot mai mulți tineri care continuă actele de distrugere a bunurilor amplasate pe domeniul public. Mai multe persoane dornice de aventură au sărit gardul și au distrus primul strat de covor de cauciuc, care acum va trebui refăcut.

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de reabilitare și modernizare a locurilor de joacă din oraș. De la începutul acestui an mai multe locuri de joacă au fost finalizate, iar lucrările continuă pentru ca tot mai mulți copii să aibă spații moderne în care să se poată juca în siguranță.
Vandalism_loc_de_joaca1În momentul de față se lucrează de zor pentru ca și spațiul destinat celor mici de pe strada B.P.Hașdeu bl L3/L4 să poată fi folosit în cele mai bune condiții. A fost reabilitată infrastructura, au fost montate echipamentele noi și, pentru siguranța constănțenilor dar și pentru ca muncitorii să poată lucra în voie, a fost împrejmuit spațiului de joacă, ca organizare de șantier.
Lucrările vor întârzia însă pentru că după turnarea primului strat de cauciuc, spațiul a fost vandalizat. Câteva persoane dornice de aventură au sărit gardul și au distrus primul strat de covor de cauciuc, care acum va trebui refăcut. Și nu este un caz singular. Amintim că la doar câteva zile de la finalizarea lucrărilor am prezentat fotografii cu locul de joacă de pe aleea Daliei, un loc de joacă destinat copiilor, dar care era plin de peturi și de persoane care scuipau semințe pe covorul frumos colorat abia turnat.
Reprezentanții primăriei Constanța, fac apel la cetățenii care observă astfel de acte de vandalism în spațiul public să anunțe imediat poliția locală. Agenții pot fi apelați la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799606142 (WhatsApp).

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Acte de vandalism în locurile de joacă din Constanța”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI