Acțiune de amploare în domeniul silvic

ACIIUNE-DE-AMPLOARE-IN-DOMENIUL-SILVIC
În cursul acestei zile, Poliția Română a declanșat o acțiune de amploare pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în demeniul silvic, fiind vizate atât tăierile ilegale de arbori, cât și eventualele infracțiuni de evaziune fiscală în acest domeniu. La această oră au loc peste 80 de descinderi în 11 județe și în municipiul București.

Acțiunea se desfășoară sub coordonarea de specialitate a Direcției de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul General al Poliției Române și a Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, fiind angrenați polițiști din cadrul Direcției de Ordine Publică – I.G.P.R., ai inspectoratelor județene de poliție din Vrancea, Bacău, Braşov, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Neamţ, Prahova, Suceava, Argeş, Buzău, precum și de la Poliția Capitalei, sprijiniți de jandarmi.
De asemenea, la activități participă și specialiști din cadrul Departamentului pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, respectiv ai Inspectoratelor Teritoriale de Regim Silvic şi Vânătoare din subordine.
Echipele de control acționează simultan în 82 de locuri, la sediile sociale, la puncte de lucru, partizi (puncte de exploatare a masei lemnoase), depozite şi gatere din cele 11 judeţe și municipiul București. Sunt vizate activitățile desfășurate de peste 40 de societăți comerciale cu obiect de activitate în exploatarea, prelucrarea, transportul și comercializarea lemnului, precum și mai multe persoane fizice.
În activități sunt angrenați 200 de poliţişti, 150 de inspectori silvici, 140 de inspectori antifraudă fiscală din cadrul D.G.A.F., 66 de comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu și 230 de jandarmi.
În cadrul acțiunii se verifică tot circuitul parcurs de la tăiere la prelucrarea și comercializarea lemnului, fiind efectuate controale în teren, precum și asupra tuturor documentelor existente.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Acțiune de amploare în domeniul silvic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI