Actiune pentru combaterea traficului de droguri

Poliţiştii specializați în combaterea criminalităţii organizate din Ploiești, Caraş-Severin şi Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat 34 de percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. 46 de persoane au fost conduse la audieri.
La data de 11 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploieşti, ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat 34 de percheziţii domiciliare, pe raza municipiilor Reşiţa şi Ploieşti, în cadrul unei acţiuni comune pentru combaterea traficului de droguri de risc.

Trafic-de-droguri-ploiesti1
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin și procurorii D.I.I.C.O.T. au documentat activitatea infracţională a unui grup infracţional, care ar fi acţionat, în mod coordonat, pe raza municipiului Reșiţa.
Membrii grupării sunt bănuiți că ar fi procurat importante cantităţi de droguri de risc și de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, ce ar fi fost introduse în mod ilegal în România, prin intermediul unor colete expediate din Spania, care ulterior ar fi fost comercializate.
De asemenea, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploieşti și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat investigaţii faţă de nouă persoane bănuite că, din luna aprilie 2014 până în prezent, ar fi procurat şi comercializat cannabis, pe raza municipiului Ploieşti.

Trafic-de-droguri-ploiesti2
În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite diferite cantităţi de cannabis, substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, rezină, grindere, cântare, ambalaje şi telefoane mobile.
La sediile D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraş Severin şi S.T. Ploieşti au fost conduse, în vederea audierii, 46 de persoane.
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș Severin și al jandarmilor.
Suportul de specialitate a fost asigurat de DIPI.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Actiune pentru combaterea traficului de droguri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI