Adrenalina driftului se mută la malul mării în ultimul week-end al verii

Drifturi la Maritimo

Driftul, revine pe în perioada 27-28 august, la Constanța, cu cea de-a patra etapă a Campionatului Național de Drift 2016, eveniment la care vor participa cei mai buni 51 de piloți din România și Bulgaria.

Pentru prima dată la malul mării, la Constanța, în ultimul weekend al verii, pe 27 și 28 august, în parcarea Maritimo Shopping Center, turiștii și constănțenii sunt așteptați la cea de-a patra etapă a Campionatului Național de Drift. Evenimentul devine, astfel, etapă marca Mamaia Style, sub organizarea Clubului Sportiv Romanian Drift Community.
Aproximativ 51 de piloți din România și Bulgaria au confirmat participarea la eveniment, care se va desfășura de-a lungul a două zile, pe 27 și 28 august. Sâmbătă, 27 august, vor avea loc antrenamentele libere și calificările. După calificări se va formă un Top 16, iar duminică se vor disputa battle-urile, un fel de tandem în 2, eliminatorii, în urma cărora se va decide câștigătorul etapei. Evenimentul este impărtit pe două clase, Pro și debutanți.
Printre participanți se număra dublul campion european la drift, Călin Ciortan, revenit în campionatul intern după aproape trei ani de pauză, campionul național en-titre Sorin Ene, liderul actual, bulgarul Ștefan Stefanov, dar și instructorii Academiei de Drift, Marius Mitrache și Gabi Imre.
De asemenea, la etapă va participa și cea mai tanără femeie-pilot de drift din Europa, Kristalina Stefanova (15 ani), care se află pe locul 3 în clasamentul general al debutanților din acest sezon. O altă poveste interesantă este cea a soților Popescu, Daniel și Corina, participanți și la această etapă, dar și familia Olteanu, tată (Valentin) și fiu (Cătălin), acesta din urmă fiind lider la clasă debutanți.
Evenimentul face parte din calendarul de evenimente Mamaia Style al Asociației Litoral – Deltă Dunării, conform pentru anul 2016, unde și în acest an se pune accent și se dezvoltă atragerea evenimentelor sportive de talie națională și internatională.
Noua strategie de promovare pe care am lansat-o anul trecut la Asociația Litoral – Delta Dunării presupune și atragerea de evenimente sportive, de aceea, avem deja parteneriate încheiate cu Federația Romană de Bob-Sanie, Federația Romană de Tenis (Cupa Davis Mamaia Style 2015), Federația de Șah, Clubul Sportiv de Arte Marțiale, Superkombat România. Suntem mândri să atragem la Mamaia și evenimente oficiale auto care să devină marca Mamaia Style. Împreună cu Federația Română de Automobilism Sportiv aducem la Constanța și Mamaia etapă cu numărul patru a Campionatului Național de Drift și pregătim pentru turiști și constănțeni un eveniment de mare atracție și importantă pentru acest sezon estival. Urmează să avem o paradă și o prezentare a mașinilor și echipajelor de drift și două zile de adrenalină la viteză maximă în parcarea Maritimo Shopping Center. Mulțumesc Federației Române de Automobilism Sportiv și președintelui federației, Norris Mageanu pentru încheierea parteneriatului și mă bucur că Mamaia Style ajunge, astfel, în mai multe competiții de raliu, carting, drift, în toată țara” a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării, după semnarea acordului cu FRAS.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Adrenalina driftului se mută la malul mării în ultimul week-end al verii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI