AEROMANIA – Spectacolul aviatic al verii 2016 la Tuzla

Aeromania 2016
Cea de-a zecea ediţie AEROMANIA – airshowul marca Regional Air Services – va avea loc sâmbătă, 2 iulie 2016, pe Aeroportul Internaţional Tuzla. Pentru că evenimentul depinde de condiţiile meteorologice, va exista şi ziua de rezervă – duminică, 3 iulie 2016 – astfel încât spectacolul să se desfăşoare în bune condiţii.

Ca şi în anii anteriori, intrarea publicului va fi liberă, în timp ce în zona VIP accesul se va face pe bază de bilete.
AEROMANIA păstrează standardul cu care şi-a obişnuit invitaţii: piloţi de acrobaţie de renume mondial, atât români, cât şi străini, concerte de muzică live, standuri de aviaţie, expoziţii de maşini de epoca, de fotografie, concursuri, food-court, spaţii de joacă pentru copii – adăugând însă atracţii noi, ce vor fi dezvăluite ulterior.
Până acum spectacolul aerian îi include deja pe cei de la Aeroclubul României / Hawks of România, Iacarii Acrobaţi, pe Jurgis Kairys şi pe Luca Bertossio. Negocieri cu alte nume de prestigiu ale aviaţiei internaţionale sunt în derulare.
Organizarea unui eveniment de asemenea anvergură şi complexitate trebuie începută cât mai devreme – pentru că piloţii pe care publicul şi noi vrem să îi vedem – au calendarele pline pe câte doi ani în avans şi este foarte greu să le rezervi un weekend. De asemenea, toate celelalte elemente pe care le adăugăm pentru a oferi un spectacol total implică multă muncă, atenţie şi efort”, a declarat Cristina Mitchievici, event manager.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “AEROMANIA – Spectacolul aviatic al verii 2016 la Tuzla”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI