Aeroportul Cluj a devenit oficial, membru al Asociatiei Litoral-Delta Dunarii

noi membrii ai aldd
Echipa celei mai puternice asociaţii de promovare şi dezvoltare turistică din România se măreşte. Conform misiunii asumate, ALDD a continuat să atragă noi membri în Asociaţie pentru a consolida parteneriatul public-privat în interesul comun de a promova turismul în regiune.

Asociaţia Litoral – Delta Dunării anunţă astfel aderarea la asociatie a unor membri noi (Primăria Comunei Jurilovca, Ovidiu Luxury Homes Mamaia, Mera Resort Venus) şi, mai ales, în premieră, intrarea unui membru care nu este nici de pe litoral, nici din Delta Dunării: Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” din Cluj, care şi-a exprimat dorinţa de a fi membru al asociaţiei în urma eforturilor noastre, încununate de succes, de a introduce zboruri din Constanţa către destinaţii din România.
„În contextul în care Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi Aeroportul Constanţa au reuşit să convingă Blue Air să facă parte din proiectul nostru de a reconecta litoralul şi Delta Dunării cu restul României şi cu câteva destinaţii din restul Europei, am încheiat un parteneriat solid cu aeroporturile Cluj, Timişoara, Oradea şi Iaşi. Suntem onoraţi să avem Aeroportul Cluj alături de membrii noştri în asociaţie, pentru a consolida misiunea noastră de promovare a destinaţiilor de vacanţă româneşti. Este pentru prima dată când ni se alătură în asociaţie, ca membru, un operator economic care îşi desfăşoară activitatea în afara destinaţiei pe care o reprezentăm, litoral şi Delta Dunării”, a declarat Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.
La rândul său, David Ciceo, Director General Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj a declarat: „Introducerea zborului spre Constanța este un lucru deosebit pentru Cluj și pentru turiștii clujeni. Este un proiect care a fost finalizat cu succes, cu ajutorul domnului Director General al Aeroportului Constanța, Bogdan Artagea, al doamnei Corina Martin, preşedinte FAPT și ALDD, şi cu susţinerea Consiliului Judeţean Cluj. Ne dorim astfel, in mod firesc, să devenim membri în Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi să contribuim în acest mod la dezvoltarea circulaţiei turistice între Cluj şi Constanţa, Litoral şi Delta Dunării”.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Aeroportul Cluj a devenit oficial, membru al Asociatiei Litoral-Delta Dunarii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI