Afla cati copii trebuie sa faci – vezi ce spun astrele

Afla-cati-copii-trebuie-sa-faci
În astrologie, casa a cincea arată, printre altele, șansele de a da naștere copiilor și cum se înțelege fiecare zodie cu aceștia, dacă nativii tind sau nu să fie niște părinți potriviți. În unele cazuri unde se analizează în amănunt astrograma, se poate indica probabilitatea numărului de copii.

În funcție de astrograma personalizată, se poate face o idee în legătură cu tema copiilor, iar unele caracteristici generale ne sunt dezvăluite de către așezarea planetelor, care oferă influența prin energia lor. Iată ce putem deduce cu privire la copii, analizând casa a cincea pentru fiecare zodie în parte.
Berbec: Casa a cincea a Berbecului este guvernată de Soare, ce predispune la multă activitate și entuziasm; acești nativi sunt deseori firi copilăroase, privesc copiii că pe o extensie a lor și de regulă se implică mult în educația și dezvoltarea acestora, deși nu au mereu răbdare cu ei. De regulă nu au copii, dar când își doresc, au unul singur, maxim 2.
Taur: Casa a cincea a Taurului este guvernată de Mercur. Această planetă îl încurajează pe Taur să acorde atenție copiilor săi și să îi îndrume pe căile artistice, să le dezvolte aptitudinile. Taurul este predispus de cele mai multe ori să aibă 2 fetițe.
Gemeni: Casa a cincea a Gemenilor este guvernată de Venus, care îi face foarte afectuoși cu copiii, revarsându-și dragostea asupra lor. Această zodie este sub un semn dublu, ceea ce o predispune la a avea gemeni.
Rac: Casa a cincea a Racului este guvernată de Pluto, planeta ce accentuează latura „mamoasă” a acestor nativi. Sunt firi foarte emotive, care se atașează puternic. Atunci când au copii, se preocupa excesiv de ei, le este greu să accepte că aceștia cresc și că au nevoie de ceva libertate.
Citeste continuarea pe yve.ro

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Afla cati copii trebuie sa faci – vezi ce spun astrele”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI