Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ajutor pentru Maria! Spectacol caritabil la Casa de Cultura din Constanta

Spectacol caritabil
Spectacolul este unul caritabil, organizat în scopul strângerii de fonduri pentru ca Maria Mihaela Franga (13 ani), diagnosticată încă de la naştere cu paralizie cerebrală, să-şi poată continua tratamentul şi să poată duce o viaţă cât mai normală. Maria încă nu poate mesteca mâncarea, nu poate alerga, poate merge doar cu gheată ortopedică, dar nu poate vorbi.

Maria a beneficiat până în prezent de implanturi cu celule stem în China, în urma cărora a înregistrat progrese semnificative, iar pentru continuarea acestui tratament la clinica din China are nevoie de suma de 38.400 dolari.
În sprijinul Mariei, Asociaţia Constanţa Mai Frumoasă și Crucea Roșie Constanta, organizează luni, 20 iunie 2016, ora 17.00, un spectacol la care va vă invită să participați. Vor urca pe scenă: Mircea Cazan, Raluca Sofrone, Lucian Colareza, Rodica Rodion, Alex Florea, Ionuţ Dulgheriu, Liliana Cornilă, Fraţii Adrian, Denisa Stefania Lucan, New Force of Dance, Ammos Band și Ansamblul de dansuri al Comunității Grecești Elpis.
Banii strânși în urma vânzării biletelor vor acoperi doar o parte din costul tratamentului pentru Maria care suferă de paralizie cerebrală.
Fiecare bilet cumpărat, înseamnă o șansă pentru Maria! Prețul unui bilet (donație) este de doar 25 lei.
Cei care nu pot participa la spectacol dar totuși doresc să-i ușureze povara mult prea grea pentru doi părinți deja îndurerați și îi poate face viitorul mai luminos unei fetițe nevinovate, pot face donații în conturile bancare deschise la Banca Raiffeisen – filiala Mangalia, titular conturi Andrei Gabriela (mama Mariei):
– RO59RZBR0000060014191401 (RON)
– RO58RZBR0000060009161290 (EUR)
– RO21RZBR0000060009501165 (USD)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ajutor pentru Maria! Spectacol caritabil la Casa de Cultura din Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI