Ali Șenol a fost învestit în funcția de subprefect al județului Constanța

Ali Senol noul subprefect al Constantei
Astăzi, 08 ianuarie a.c., în sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ Constanța, în prezența secretarului de stat din MAI – coordonator pentru relațiile cu instituțiile prefectului – Adrian Petcu și a reprezentanților instituțiilor publice, a avut loc ceremonia de învestire a noului subprefect al județului Constanța, Șenol Ali.

În ședința de guvern din data de 20.12.2018 a fost aprobată Hotărârea nr. 1005, privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Constanta de către Ali Șenol, care a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 1102 din 27.12.2018.
Secretarul de stat a dat citire Hotărârii de Guvern, după care Șenol Ali a depus jurământul și a mulțumit pentru încrederea acordată. Noul subprefect a subliniat în cuvântul său că își va valorifica pregătirea și experiența profesională în realizarea atribuțiilor de subprefect, dar că, în același timp, speră să poată beneficia în demersurile sale instituționale de sprijinul celor cu care va lucra.
Prefectul județului Constanța, Dumitru Jeacă și-a exprimat încrederea că noul subprefect va contribui cu eficiență la activitatea instituțională, l-a felicitat și l-a asigurat de toată deschiderea la o bună colaborare.
Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a încheiat întâlnirea cu aceleași gânduri de eficientă colaborare cu noul subprefect.Ali Senol noul subprefect al Constantei2

Ali Senol noul subprefect al Constantei1

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ali Șenol a fost învestit în funcția de subprefect al județului Constanța”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI