Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ambasadorii Franței și Germaniei, în vizită la Constanța

Vizita ambasadori1

Astăzi a fost un moment istoric pentru orașul nostru, Constanța fiind gazda Excelenței Sale Michèle Ramis, ambasadorul Republicii Franceze în România și a Excelenței Sale, Cord Meier-Klodt, ambasadorul Republicii Federale Germania în România.

Însoțiți de primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, șefii misiunilor diplomatice ale Franței și Germaniei au vizitat clasele francofone și germanofone de la Liceul Teoretic „George Călinescu˝ și Colegiul Național „Mircea cel Bătrân˝.
Pentru prima dată în istoria orașului nostru, cele două țări, Franța și Germania, sunt aici să recunoască valențele noastre europene și internaționale. Constanța este un oraș născut european și internațional, este o poartă dinspre lume și înspre lume iar voi, tinerii, sunteți viitorul nostru, aveți un loc special în inima noastră, în inima orașului nostru, sunteți cei mai buni dintre cei buni și aveți parte de cei mai buni profesori și de oportunități uriașe˝, le-a transmis Decebal Făgădău elevilor și dascălilor prezenți.Vizita ambasadoriAmbasadoarea Michèle Ramis a vorbit despre relațiile excelente dintre România și Franța, despre Sezonul cultural și economic dintre cele două țări, desfășurat în răstimpul dintre cele două zile naţionale, 1 decembrie 2018 – 14 iulie 2019, după ce România și-a sărbătorit Centenarul și în momentul în care deține Președinția Consiliului Uniunii Europene. Acest Sezon oferă țării noastre o modalitate de promovare extraordinară, permițând reînnoirea imaginii și eliminarea clișeelor.
Ambasadorul german Cord Meier-Klodt a avut numai cuvinte de laudă pentru performanțele elevilor constănțeni și a subliniat importanța învățării limbilor străine ca rampă de lansare într-o carieră de succes. Vizita Excelenței Sale în Constanța a debutat încă de ieri, cu o întâlnire cu domnul primar, discuțiile axându-se pe consolidarea relației de cooperare în special în domeniile economic, educațional și cultural.
Cei doi diplomaţi au promovat la Constanţa, pe o singură voce, valorile UE, precum şi necesitatea implicării tinerilor în construirea comună a unui viitor în cadrul marii noastre familii europene.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ambasadorii Franței și Germaniei, în vizită la Constanța”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI