Amenzi usturatoare pentru locatari din aceasta toamna

Amenzi_pentru_locatari

Proprietarii de apartamente sau chiriașii s-ar putea alege cu amenzi de până la 10.000 de lei începând din această toamnă. Asta prevede noul proiect de lege, inițiat de Ministerului Dezvoltării.
Amenda s-ar aplica doar dacă proprietarul nu ar executa lucrările de întreținere (..) dacă aceasta este de natură să aducă prejudicii celorlalți proprietari. Această ultimă situație este considerată contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 la 10.000 de lei. Contravenția se constată și amenda se aplică de Inspectoratul de Stat în Construcții„, arată proiectul de lege.
O amendă de la 5.000 la 10.000 de lei îi vizează și pe proprietarii sau chiriașii care, spre exemplu, din proprie inițiativă și pe banii lor vopsesc holul blocului, montează pe casa scărilor etajere cu flori sau își închid balconul, întrucât aceste „infracțiuni” se încadrează la capitolul „modificarea aspectului proprietății comune de către proprietari”.
Același proiect păstrează și prevederile actuale importante, cum ar fi aceea prin care președintele asociației de proprietari vă poate da în judecată, dacă nu plătiți întreținerea timp de 2 luni. (Sursa: Observator.tv)

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Amenzi usturatoare pentru locatari din aceasta toamna”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI