AmFostAcolo.ro premiaza excelenta din turism

AmFostAcolo
Ne face placere să vă anunţăm organizarea de către AmFostAcolo (www.AmFostAcolo.ro), cu sprijinul Federației FAPT si a Asociatiilor de Promovare și Dezvoltare Turistică Prahova și Brașov, ediției inaugurare a festivităţii de premiere a unităţilor de cazare de pe Valea Prahovei – Brasov, care au acumulat recomandări pozitive și note foarte bune din partea utilizatorilor acestui site pentru anul 2015.

Pe această cale, vă invităm să participaţi la conferinţa de presă organizată vineri 27 martie 2015, ora 11, la Hotel Belvedere din Predeal (sala de conferințe).
La conferinţă vor participa:
– Autoritățile locale din Câmpina, Breaza, Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov
– Domnul Cristian Macedonschi – președintele Asociației de Promovare și Dezvoltare Turistică Brașov
– Domnul Adi Voican – Președintele Asociației de Promovare și Dezvoltare Turistică Prahova
– Domnul Cornel Bociort – administrator AmFostAcolo
– reprezentanții unităților de cazare premiate.
Conferinţa de presă va fi urmată de festivitatea de premiere a celor 62 de unități de cazare de pe Valea Prahovei- Brașov – Poiana Brașov, care au întrunit cel mai mare grad de apreciere din partea turiştilor – membri ai comunităţii AmFostAcolo.
Criteriile de selecţie au fost:
1) părerile să fie reprezentative şi actuale – unitatea de cazare respectivă să fi acumulat un număr de minim 3 impresii şi recomandări din partea clienţilor săi, de exemplu, nu au fost luate în calcul acele unităţi unde existau doar recomandări mai vechi sau care aveau doar o singura recomandare in 2013;
2) gradul de recomandare general să fie de minim 80%;
3) mediile pe grade de satisfacție să fie de cel putin 8;
4) Unitățile de cazare să dețină CERTIFICAT DE CLASIFICARE.
Apreciem investitorii în turism să ofere și să dezvolte servicii și standarde turistice de calitate. Este firesc astfel să încurajăm turiştii şi membrii AmFostAcolo.ro să posteze recenzii despre vacanța lor, ca reper important al calităţii serviciilor în turism. Am insistat ca unul din criteriile eliminatorii în lista locațiilor premiate de AFA să fie existența Certificatului de clasificare din partea ministerului de resort, întrucât noi nu promovăm turismul la negru. Ne face plăcere însă să promovăm hotelierii și locațiile turistice care onorează eforturile pe care Federația noastră le face pentru a promova turismul românesc, prin servicii de calitate„, a declarat Corina Martin, președintele FAPT.
Declarație AmFostAcolo.ro: „Un turist nemulțumit este de obicei extrem de motivat în a scrie comentarii și impresii – iar în această privință AmFostAcolo, prin profesionalismul și verticalitatea demonstrată în cei 6 ani de funționare a devenit rapid o «lectură obligatorie» în alegerea unei cazări. E îmbucurător și dătător de speranță însă că foarte multe hoteluri și vile reușesc să adune doar impresii pozitive, reușind să preîntâmpine sau să rezolve orice posibilă nemulțumire. E un semn care atestă un profesionalim în creștere în managementul unităților, de progres pentru turismul românesc. Administratorii acestor unități merită felicitați – sunt cei care reuşesc să aducă o nouă atitudine in turism„.
Declarație Cristian Macedonschi – Președinte A.P.D.T. Brasov: „Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din judetul Brașov susține și promovează serviciile turistice de calitate. Într-o piață în care competiția este extrem de dură iar cerințele turiștilor au un nivel de exigență crescut, se vor impune cei care se vor adapta la noul context și care vor reuși să vină cu oferte inovative axate pe calitate si diversitate. Cu alte cuvinte, incurajam prestatorii de servicii să se ghideze după principiul: “Be different, but the best”.
Impresiile turiștilor despre experiența lor într-un hotel sunt de mare importanță pentru decizia de cumpărare a celor care își aleg vacanța. Amfostacolo.ro devine un punct de reper tot mai apreciat în piața turistică on-line din România și contribuie la promovarea și dezvoltarea unui turism de calitate. Premiile de astăzi sperăm să răsplătească unitățile de cazare cele mai performante de pe Valea Prahovei” a declarat Adrian Voican, Președintele Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova.
Înfiinţat în 2008, AmFostAcolo.ro este principalul şi cel mai mare site de impresii turistice din România. Sub deviza “Şansa unei alegeri informate, garanţia unei vacanţe reuşite”, AmFostAcolo a reuşit să adune în rândurile sale o comunitate turistică impresionantă de peste 50.000 de membri, o comunitate sufletistă și entuziastă care prin impresiile şi recomandările de călătorie din peste 12.000 de destinaţii distincte contribuie în mod esenţial la satisfacerea nevoilor de informare a turiştilor români.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “AmFostAcolo.ro premiaza excelenta din turism”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI