Ancheta în cazul morţii lui Robin Williams, finalizată.

Robin-Williams

Actorul american Robin Williams s-a sinucis prin spânzurare la 11 august, iar în organismul său nu au fost detectate urme de alcool sau droguri, a indicat vineri poliția, finalizând ancheta despre această moarte care a șocat o lume întreagă.
Potrivit anchetei, care a durat durat circa trei luni, cauza decesului este „asfixierea prin spânzurare„, iar moartea este consecința „sinuciderii”, a indicat un comunicat postat pe site-ul poliției din Marin County, în apropiere de San Francisco, și citat de AFP.
Rezultatele anchetei arată că actorul era treaz la momentul sinuciderii și nu consumase droguri sau medicamente în cantități mari.
Testele toxicologice au relevat absența alcoolului sau a drogurilor ilicite (…) Medicamente care necesită prescripție medicală au fost detectate într-o concentrație terapeutică„, se arată în raport.
Robin Williams, s-a sinucis la 11 august, la domiciliul său din localitatea Tiburon, la nord de San Francisco. Actorul suferea de o gravă depresie și de un început de boală Parkinson, a declarat soția sa, Susan Schneider.
La începutul lunii iulie, Robin Williams, care a luptat în trecut cu dependenţa de alcool şi de droguri, s-a internat într-o clinică din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependenţei de alcool.
Actorul american nu a încercat niciodată să îşi ascundă problemele provocate de consumul de alcool şi de droguri, dar, după o perioadă de abstinenţă ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Marele alb”. Williams s-a internat ulterior într-o clinică specializată.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ancheta în cazul morţii lui Robin Williams, finalizată.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI