Angelina Jolie a primit o distinctie din partea Reginei Angliei

Angelina Jolie a primit o distinctie din partea Reginei Angliei
Angelina Jolie a primit o distinctie din partea Reginei Angliei

Actriţa şi regizoarea americană Angelina Jolie a primit o distincţie din partea Reginei Angliei, pentru angajamentul său în lupta împotriva violenţelor sexuale în zone de război, potrivit tradiţionalei liste de distincţii regale, publicată ieri. Angelina Jolie a primit titlul de doamnă de onoare Comandor al Ordinului Saint Michael şi Saint George, un ordin de cavalerie pentru persoanele „care aduc un serviciu extraordinar şi de o importanță non-militară într-o ţară străină„. Este a doua cea mai înaltă distincţie, după Cavaler/Doamnă al/a Marii Cruci.
A primi o distincţie legată de politica internaţională este de o mare importanță pentru mine, deoarece mi-ar plăcea să-i consacru viaţă mea profesională. Este o onoare să lucrez, cu victime ale violurilor, la programul de prevenire a violenţelor sexuale. Sunt conştientă că pentru a reuşi să ne atingem obiectivele este nevoie de o viaţă întreagă, iar eu sunt pregătită să o consacru pe a mea„, a declarat Angelina Jolie, potrivit AFP.
Au mai primit distincții din partea reginei, cu ocazia împlinirii vârstei de 88 de ani în aprilie, actorul irlandez premiat cu Oscar Daniel Day Lewis, distins cu titlul de Cavaler, actorul britanic Damian Lewis, din seria televizată ‘Homeland’, care a primit Ordinul Imperiului Britanic, sau romanciera britanică Hilary Mantel, dublu câștigătoare a Booker Prize, căreia i-a fost atribuit titlul de Comandor.
Tânărul britanic Stephen Sutton, de 19 ani, decedat luna trecută în urma unui cancer incurabil la intestin, a fost de asemenea distins cu titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic.
El a emoționat întreaga țară reușind să strângă peste 4 milioane de lire pentru lupta împotriva cancerului. Acest titlu i-a fost decernat la 14 mai, în ziua morții sale.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

Un comentariu la “Angelina Jolie a primit o distinctie din partea Reginei Angliei”

  1. Valentino spune:

    Tot frumoasa a ramas.
    Daca se muta Angelina in Anglia si apoi daca o invita Printul Charles in Romania, doar asa o mai vedem si noi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI