Angelina Jolie s-a intalnit cu papa Francisc, dupa proiectia celui mai recent film al ei la Vatican

Angelina Jolie -papa Francisc

Actriţa americană Angelina Jolie a asistat la proiecţia celui mai recent film al ei, „De neînvins/ Unbroken”, joi, la Vatican, înainte de a participa la o scurtă întrevedere cu papa Francisc, a anunţat purtătorul de cuvânt al Sfântului Scaun, Federico Lombardi, citat de AFP.
Filmul artistei americane a fost proiectat joi dimineaţă la Casina Pio IV, un pavilion situat în grădinile Vaticanului, în care se află Academia pontificală pentru ştiinţe sociale.
Presa italiană anunţase iniţial că papa Francisc va asista la această proiecţie, însă suveranul pontif a avut o dimineaţă foarte aglomerată, cu numeroase audienţe.
După proiecţia filmului „Unbroken”, actriţa americană, însoţită de fratele ei, doi dintre cei şase copii ai ei cu Brad Pitt şi un interpret, a fost condusă în Palatul apostolic, în Sala Tronetto, un fel de anticameră a bibliotecii în care papa îşi ţine audienţele zilnice.
După audienţele sale de dimineaţă, papa Francisc a venit în Sala Tronetto pentru a o saluta pe actriţa americană şi pentru a schimba câteva cuvinte cu aceasta. La fel cum procedează cu toţi vizitatorii săi, papa Francisc a oferit vedetei hollywoodiene un rozariu.
Potrivit revistei US Weekly, Angelina Jolie şi Brad Pitt, care s-au căsătorit în august 2014 în Franţa, implicaţi în numeroase proiecte umanitare, au solicitat o întrevedere privată cu papa Francisc, al cărui stil de comunicare este foarte apreciat de cuplul american.
Lansat la sfârşitul anului 2014 în Statele Unite, filmul „Unbroken”, al doilea proiect regizoral al actriţei Angelina Jolie, prezintă povestea de viaţă a fostului atlet american Louis Zamperini şi anii săi petrecuţi ca prizonier într-un lagăr japonez în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.
Filmul va ajunge pe marile ecrane din România pe 23 ianuarie.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (2 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Angelina Jolie s-a intalnit cu papa Francisc, dupa proiectia celui mai recent film al ei la Vatican”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI