Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Aniversare a 25 de ani de invatamant superior economic la Constanta

Universitatea-ovidius-constanta
Cu ocazia aniversării a 25 de ani de învățământ superior economic la Constanța, Facultatea de Ştiinţe Economice, din cadrul Universității „Ovidius”, a organizat, recent, două manifestări științifice: Conferinţa Internaţională „Probleme actuale ale economiei globale” – ediţia a XII-a și Congresul Internaţional „Provocări contabile în mediul de afaceri global” – ediţia I.

Centrele universitare din țară au trimis reprezentanți pentru a transmite mesajul aniversar Facultății de Științe Economice. De asemenea, a fost prezent și Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției.
Conferinţa Internaţională „Probleme actuale ale economiei globale” – ediţia a XII-a a reunit lucrări grupate pe două secțiuni: Afaceri internaţionale şi integrare europeană (Afaceri internaţionale; Integrare europeană; Strategii de dezvoltare regională) și Economia şi administrarea afacerilor (Economie şi științe sociale; Marketing – Management; Finanţe – Contabilitate).
Congresul Internaţional „Provocări contabile în mediul de afaceri global” – ediţia I, organizat de Facultatea de Ştiinţe Economice în colaborare cu Asociația Facultăților de Economie din România (AFER), a cuprins două workshop-uri: Noi tendinţe în domeniul contabil şi implicaţiile lor pentru mediul de afaceri global; Perfecţionarea procesului educaţional în domeniul contabil în raport cu cerinţele mediului de afaceri.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Aniversare a 25 de ani de invatamant superior economic la Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI