Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Antifrauda a dat amenzi de 1,67 milioane de lei în Dragonul Rosu

Amenzi la Dragonul Rosu
În perioada 16-20 august, inspectorii antifraudă au efectuat verificări specifice la firmele din complexul comercial Dragonul Roșu.

La acțiunile de control au participat, în fiecare zi din perioada menționată, câte 20 de echipe de inspectori ai Direcției generale antifraudă fiscală (DGAF), care au constatat abateri pentru sancționarea cărora au dispus aplicarea a 260 de amenzi, în valoare totală de 1,67 milioane de lei, precum și confiscări de sume, în cuantum de 66.622 de lei, și de bunuri, în valoare de 259.699 de lei.
Anul acesta, inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală au desfășurat controale în mod regulat în complexul comercial Dragonul Roșu, constatând încălcări ale legislației pentru care au aplicat 698 de amenzi, în cuantum de 5,27 milioane de lei, cele mai frecvente abateri fiind veniturile neînregistrate și comercializarea de mărfuri fără documente justificative.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Antifrauda a dat amenzi de 1,67 milioane de lei în Dragonul Rosu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI