Antonia şi Alex Velea vor deveni părinţi!

Antonia si Alex Velea vor deveni părinti

De-a lungul timpului, s-au spus multe despre relaţia dintre Antonia şi Alex Velea, dar acum, toate speculaţiile vor lua sfârşit. Potrivit CANCAN.ro cei doi vor deveni părinţi în curând.
Antonia şi Alex Velea nu şi-au recunoscut niciodată public relaţia şi au preferat să fie discreşi de fiecare dată când au fost întrebaţi dacă formează un cuplu.
La auzirea veştii, colegii de scenă ai celor doi nu s-au dat la o parte din a le transmite celor doi cele mai sincere şi mai frumoase mesaje.
Nu a recunoscut că se iubeşte cu Alex Velea, dar a mărturisit că va deveni din nou mamă cu cel cu care se iubeşte de mai bine de doi ani. Conform apropiatilor cuplului, artista este insarcinata cu Velea, urmand sa nasca peste sase luni.
Trăiesc o perioadă frumoasă în viaţa mea pe care îmi doresc să o împărtăşesc cu voi, fanii mei, cei care m-aţi susţinut necondiţionat până acum. Vă mulţumesc pentru tot!
Am o veste care îmi bucură sufletul şi care ma face sa simt multa iubire dupa o perioada foarte dureroasa si dificila din viata mea.
Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex si cu mine vom deveni părinţi. Sunt foarte fericită şi îmi doresc să simţiţi cu toţii cel puţin tot atâta fericire! Acest lucru nu schimba cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetita mea pentru care voi face orice sa o am langa mine si sa imi petrec tot timpul cu ea.
Îmi doresc ca viaţa să îşi urmeze cursul firesc atât pentru mine, cât şi pentru Vincenzo, să îşi găsească liniştea şi fericirea şi să ajungem la o decizie înţeleaptă, de comun acord, în ceea ce o priveşte pe fetiţa noastră, Maya. Şi ea are dreptul la fericire alături de noi doi, părinţii ei şi vom decide împreună ce este mai bine pentru ea„, a anunţat Antonia pe contul ei de Facebook.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Antonia şi Alex Velea vor deveni părinţi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI