Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Antrenamente de bob si skeleton starturi in Piata Ovidiu

Poze Piata Ovidiu

În perioada 30 august – 4 septembrie, Piața Ovidiu se transformă în locul de antrenamente și demonstrații pentru public, a echipei României la bob și skeleton starturi.
Cu doar o săptămâna până la ultimul eveniment din calendarul de evenimente Mamaia Style, lansat de către Asociația Litoral – Delta Dunării, pregătirile și antrenamentele echipei României pentru Campionatul Mondial de Bob și Skeleton Starturi se desfășoară în Piața Ovidiu, în perioadă 30 august – 4 septembrie.
Clubul Sportiv al Sporturilor de Iarnă (CSSI Mamaia) oferă turiștilor și constantenilor posibilitatea de a se familiariza cu bobul, pe aceeași pista care va fi mutată în Piațeta Casino, în perioadă 8-11 septembrie, în cadrul unei acțiuni de promovare a campaniei “Iarna car și vara sanie, facem sport și suntem sanatosi”.
Evenimentul ce are loc in aceste zile, în Piața Ovidiu, face parte din strategia Asociației Litoral – Delta Dunării de a oferi și publicului Constănțean si turiștilor, posibilitatea de a fi spectatorii unor momente din cadrul evenimentelor Calendarului Oficial de evenimente Mamaia Style. Totodată, instalarea pistei în Piața Ovidiu reprezintă avantajul echipajelor României de a se acomoda și antrena înaintea mondialelor.
Campionatul Mondial de starturi la bob și skeleton este o competiție oficială internațională de cel mai înalt nivel, din cadrul calendarului sportiv al Federației Internaționale de Bob și Skeleton (I.B.S.F.).
Competiția se organizează anual, ediția din acest an fiind conferită României, la Mamaia, în perioada 8 – 11 septembrie 2016 în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, Asociația Litoral – Delta Dunării, Clubul Sportiv al Sporturilor de Iarnă (CSSI) și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR).
La Campionatele Mondiale se va concura la următoarele probe: masculin – bob 2 persoane și bob 4 persoane (masculin și/sau feminin), skeleton și feminin – bob 2 persoane, skeleton. Printre națiunile înscrise la campionat se numără România, Croația, Germania, Austria, Cehia, Jamaica, SUA, Brazilia și Slovacia.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Antrenamente de bob si skeleton starturi in Piata Ovidiu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI