Apel DISPERAT al unui barbat pe Facebook: „Va rog ajutati-ma sa imi salvez sotia!”

Doamna Gabriela Băluţă trece prin momente cumplite. Soţul acesteia este la limita disperării rugând prietenii virtuali să îl ajute.
Acesta a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care-i roagă pe prietenii lui să doneze o suma cât de mică de bani pentru soţia lui Gabriela, care se află în prezent internată la Spitalul Matei Balș din București urmând să fie mutată la Spitalul Fundeni pentru mai multe investigaţii, pentru transplantul de ficat.

Familia-Gabrielei-Baluta
Te trezești că nu te poți descurca singur, realizezi că viața, sănătatea celui de lângă tine, în România costă bani, pe care nici dacă te-ai vinde pe tine însuți nu i-ai putea avea! Și atunci, la fel ca soţul doamnei Gabriela, îți îndrepți speranța, deznădăjduit, către omenia și solidaritatea celor de lângă tine….”Către voi cei care ne cunoaşteţi și cei care nu ne cunoaşteţi, nu demult vă rugam să semnați o lista care urma sa ajungă în fața guvernanților și să grăbească aprobarea noului tratament pentru Hepatita C. Vă mulţumesc tuturor celor care au semnat aceasta listă. În privința modului și duratei în care guvernanții noștri iau o decizie nu cred că este cazul să mai adaug ceva. Din păcate în cazul soției mele timpul nu este de partea noastră, starea ei de sănătate fiind din ce în ce mai rea, în acest moment aflându-se internată în Spitalul Matei Balș București urmând să fie mutată la Spitalul Fundeni pentru evaluarea pentru transplantul de ficat silindu-ne astfel să apelăm din nou la bunăvoința voastră. Către toți cei care ne cunoaşteţi și către toți cei care nu ne cunoaşteţi vă rog ajutați-mă sa îmi salvez soția și să strâng cei 82.000 de euro necesari tratamentului. O parte din aceşti bani deja i-am strâns sau cel puţin am identificat căile de ai strânge, dar mai rămâne o parte pe care nu am cum să o strâng decât apelând la ajutorul vostru. Nu în ultimul rând aş vrea să le mulțumesc din suflet tuturor celor care sunt deja alături de noi și vouă cei care ne cunoaşteţi și vouă cei care nu ne cunoaşteţi dar veți fi alături măcar cu un gând bun„, este mesajul scris pe reţeua de socializare Facebook de dl. Băluţă Marian.
Cei care doresc să o ajute pe doamna Gabriela Băluţă, pot face donații în conturile:
RO98BRDE140SV41121011400 (EURO)
RO79BRDE140SV41290171400 (LEI).

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Apel DISPERAT al unui barbat pe Facebook: „Va rog ajutati-ma sa imi salvez sotia!””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI