Aproape 30.000 de romani merg in minivacante de Valentine’s Day

Valentines-Day

Aproximativ 29.000 de români vor merge în intervalul 13-15 februarie în minivacanţe de Valentine’s Day, în special în destinaţii interne, unde vor cheltui aproape 2 milioane de euro, cea mai căutată destinaţie internă fiind Valea Prahovei, iar în străinătate – Roma, Veneţia, Paris şi Barcelona.
Numărul de rezervări făcute pentru Sfântul Valentin se apropie de 28.500, iar turiştii vor cheltui, în medie, doar pentru servicii turistice (cazare şi masă), aproximativ 300 de lei de persoană, suma totală care va fi încasată de operatorii de turism fiind estimată la 8,5 milioane de lei„, potrivit unui studiu al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) transmis vineri Mediafax.
În plus, potrivit federaţiei, în jur de 500 de români vor pleca în străinătate special pentru a petrece Ziua Îndrăgostiţilor. Cu sumele alocate de aceştia, cheltuiala totală a românilor pentru vacanţe de Valentine’s Day ajunge la aproape 2 milioane de euro.
Multe cupluri care nu şi-au planificat o mini-vacanţă cu prilejul Zilei Indragostiţilor vor petrece fie în cluburi, fie într-un restaurant„, se mai arată în studiul citat.

Sending
User Review
5 (2 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Aproape 30.000 de romani merg in minivacante de Valentine’s Day”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI