Aproape 500 de anvelope, transportate ilegal au fost confiscate de poliţişti

unnamed

Poliţiştii suceveni au depistat în trafic 3 conducători auto, care transportau, cu 3 autoutilitare, 485 de anvelope, fără a deţine documente de provenienţă. Anvelopele transportate ilegal au fost confiscate, iar doi dintre conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional cu 2.000 de lei.

unnamed (1)La data de 6 noiembrie a.c., un echipaj de poliţie din cadrul Postului de poliţie Cârlibaba şi al Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a oprit pentru control, pe DN 18, pe raza comunei Cârlibaba, trei autoutilitare. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că acestea transportau anvelope, fără documente justificative.
Cele trei autoutilitare au fost conduse la sediul poliţiei, fiind constatat faptul că anvelopele, transportate fără documente justificative, ar fi provenind din Germania.
Astfel, într-una dintre autoutilitare, condusă de un bărbat de 46 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, se aflau 155 de anvelope de diferite mărci şi dimensiuni, second hand, fără documente de provenienţă. Un alt bărbat, de 49 ani, din municipiul Rădăuţi, transporta 164 de anvelope, iar al treilea conducător auto, de 36 de ani, tot din Rădăuţi, transporta 166 de anvelope, care aparţineau bărbatului de 46 de ani.
Întrucât nici unul dintre conducătorii auto nu a putut prezenta documente legale de provenienţă a mărfii, s-a dispus măsura confiscării celor 485 de anvelope, în valoare de 24.250 de lei şi sancţionarea contravenţională a doi dintre bărbaţi, conform Legii nr.12/1990, cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Aproape 500 de anvelope, transportate ilegal au fost confiscate de poliţişti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI