Aproximativ 40.000 turişti sunt așteptați de 1 Mai pe litoral şi în Delta Dunării

Asociaţia Litoral – Delta Dunării a susţinut miercuri, 22 martie 2017, o conferinţă de presă la care au participat: Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Mihaela Petrachi, Director Direcţia Cultură, Sport, Turism, Sănătate – Consiliul Judeţean Constanţa, Marius Strat, CNIPT – Consiliul Judeţean Tulcea, Daniel Iluşcă, Preşedinte Asociaţia Patronatului în Turismul din Delta Dunării.

Cu acest prilej, a fost prezentat bilanţul în urma participării la târgurile de turism interne şi internaţionale (Târgul de Turism al României, Helsinki, Bruxelles, Tel Aviv, Berlin, Moscova), conform Strategiei de promovare şi dezvoltare a turismului derulată de Asociaţia Litoral – Delta Dunării, precum şi noutăţi cu privire la deschiderea sezonului estival şi evenimentele care fac parte din calendarul acestui sezon, pe litoral şi în Delta Dunării.
Conferinta de presa 7085„Am prezentat astăzi bilanţul prezenţei noastre la târgurile de turism de la Helsinki, Bruxelles, Tel Aviv, Bucureşti, Berlin şi Moscova, precum şi rezultatul întâlnirilor oficiale pe care le-am avut în oraşul Sankt Petersburg, oraş care celebrează în acest an 10 ani de înfrăţire cu oraşul Constanţa. Ne pregătim să aducem primele infotripuri cu agenţi de turism şi jurnalişti din Finlanda, Polonia, Franţa, Belgia, Rusia şi Moldova. În premieră, abordăm piaţa ţărilor nordice şi pregătim reîntoarcerea turiştilor nordici şi germani pe litoralul românesc şi în Delta Dunării. Obiectivul nostru principal şi pentru acest an rămâne extinderea duratei sezonului pe litoralului românesc şi de aceea aducem evenimente chiar de la mijlocul lunii aprilie”, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.
Corina Martin, a vorbit despre evenimentele majore ce vor avea loc pe litoral.
„Vom avea evenimente majore în Mamaia, la Vama Veche, în alte staţiuni de pe Litoral şi în judeţele Constanţa şi Tulcea, precum şi în Delta Dunării! Câteva premiere de excepţie între evenimentele verii, mai ales la Mamaia! În premieră, în acest an deschidem sezonul estival pe 15 aprilie, când luăm Lumină de la malul mării (Sărbătoarea Pascală) şi intrăm apoi în forţă în sezon cu FedCup (competiţie de tenis feminin între România şi Anglia), în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis (17-23 aprilie 2017). O premieră absolută a acestui sezon estival o reprezintă inaugurarea, pe 26 aprilie, a zborurilor interne şi internaţionale cu plecare de pe Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” Constanţa – spre Timişoara, Cluj, Oradea, Iaşi, Roma, Paris şi Bruxelles, operate de compania aeriană Blue Air”, a declarat Corina Martin.
În premieră, din acest an ALDD v-a organiza o Deschidere oficială a sezonului în Delta Dunării (aprilie 2017), eveniment ce va fi sărbătorit în fiecare an. Weekend-ul de 1 mai va începe pe 27 aprilie, când lansăm ediţia XX-a festivalului de muzică electronică Sunwaves, la care atragem peste 7.000 turişti străini din vestul Europei şi mii de participanţi din România. Sezonul va fi deschis la Vama Veche sâmbătă 29 aprilie şi va continua duminică la Mamaia cu Show de maşini de drift şi mega Concert pe plajă cu trupele Provincialii, Vunk şi îndrăgitul Ionuţ Galani, precum şi cu deschiderea sezonului de clubbing în Mamaia. De asemenea, la Năvodari va avea loc tradiţionala Serbare Câmpenească de 1 mai.
„Lansăm din 27 aprilie zborurile spre Roma, Paris şi Bruxelles, alături de Londra, Milano şi Istanbul şi vă invităm să împărtăşiţi alături de noi cel mai important obiectiv atins de Asociaţia Litoral – Delta Dunării împreună cu conducerea Aeroportului Mihail Kogălniceanu Constanţa. Aşteptăm în weekendul 27 aprilie – 1 mai 2017 aproximativ 40.000 turişti pe litoral şi în Delta Dunării!”, a mai declarat Corina Martin.
„Pentru acest sezon ne propunem o creştere de peste 15% a numărului de turişti ce vor ajunge pe litoral şi de 20% în Delta Dunării şi ne bazăm în acest sens pe succesul proiectului nostru de atragere a 4 zboruri interne care vor uni Constanţa cu Timişoara, Oradea, Cluj şi Iaşi şi a 4 rute externe noi, proiect pe care îl considerăm cea mai mare obiectiv atins la 10 ani de aniversare a Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, declară Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

Conferinta de presa 704115
Daniel Ilușca a afirmat că anul trecut în Delta Dunării s-a înregistrat o creștere de aproximativ 30%.
„În Deltă va avea loc în premieră anul acesta o deschidere oficială. Deschiderea va avea loc în aceiași perioadă cu Paștele. Știu că s-au pregătit pachete promoționale în Deltă care ajung cam la 500 de lei de persoană pe sejur. Vreau să mai punctez că anul trecut încasările din turism au crescut cu 30%”, a declarat ]n cadrul conferinței de presă, Daniel Ilușca, Preşedinte Asociaţia Patronatului în Turismul din Delta Dunării.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Aproximativ 40.000 turişti sunt așteptați de 1 Mai pe litoral şi în Delta Dunării”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI