Aproximativ o tonă de rapană confiscată de politistii de frontieră constanteni

rapana confiscata de politisti
Poliţiştii de frontieră constănţeni au confiscat aproximativ 1.000 kilograme de moluşte din specia rapană, pe care şase bărbaţi, trei cetăţeni români şi trei bulgari, le pescuiseră din Marea Neagră fără a îndeplini condiţiile legale.

În data 04.10.2016, în jurul orei 11.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia, aflaţi în misiune cu o ambarcaţiune pe Marea Neagră, au efectuat controlul unei ambarcaţiuni înmatriculate în România, care desfăşura activităţi de pescuit, la 2 mile marine travers de localitatea Schitu. La bordul navei se aflau şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 42 de ani, trei cetăţeni bulgari şi trei cetăţeni români.
În urma controlului documentelor prezentate, a rezultat faptul că datele menţionate în licenţa pentru activităţi de pescuit nu sunt reale, iar ambarcaţiunea utilizată nu este destinată activităţilor de pescuit.
În continuarea cercetărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit în ambarcaţiune cantitatea de aproximativ 1.000 kilograme de rapană, care a fost ridicată în vederea confiscării şi predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil conform procedurilor legale.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ambarcaţia şi motorul acesteia, iar în cauză fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „pescuit comercial sau sportiv fără licenţă sau autorizaţie de pescuit”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64, lit. a din O.U.G. 23/2008.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Aproximativ o tonă de rapană confiscată de politistii de frontieră constanteni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI