Arafat: 100 de cadre medico-sanitare şi studenţi, la congres în Olanda, din 2% pentru SMURD

raed-arafat
O sută de cadre medico-sanitare şi studenţi români participă de vineri, în Olanda, la Congresul european de medicină de urgenţă, cheltuielile fiind acoperite din redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit către Fundaţia pentru SMURD, a declarat, pentru Mediafax, secretarul de stat Raed Arafat.

Vorbim de medici rezidenţi primari şi specialişti care lucrează în medicina de urgenţă, în special în UPU-SMURD. De asemenea, am trimis asistenţi medicali, paramedici şi studenţi. Este o echipă mare, dar şi Congresul european de medicină de urgenţă, organizat de Societatea Europeană de Medicină de Urgenţă, este foarte important.La eveniment participă peste o mie de medici din Europa şi America, iar medicii români sunt prezenţi cu numeroase lucrări„, a precizat dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne şi fondator al Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD).
Arafat a subliniat că acest congres este al doilea la care participarea personalului din sistemul de urgenţă românesc este asigurată din sumele adunate prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit către Fundaţia pentru SMURD.
Dorim ca medicii din sistemul de urgenţă să fie pregătiţi şi să participe la congrese internaţionale din banii colectaţi prin 2% pentru SMURD, şi nu prin sposorizări de la firme. Avem echipe bine pregătite, care pot participa la orice competiţie ştiinţifică internaţională„, a adăugat secretarul de stat.
Echipa medicală din România participă la Congresul european de medicină de urgenţă, organizat la Amsterdam, până în 1 octombrie.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Arafat: 100 de cadre medico-sanitare şi studenţi, la congres în Olanda, din 2% pentru SMURD”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI