Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Arme deţinute ilegal, ridicate de poliţişti

Arme_retinute_08811

Poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au ridicat 3 arme, în urma percheziţiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, pe raza judeţului Timiş. Un bărbat de 45 de ani şi un tânăr de 23 de ani sunt cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Arme_retinute_0878
La data de 20 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Timiş au efectuat 4 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Timiş, la persoane bănuite de deţinere ilegală de arme.

Arme_retinute_08820
În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au găsit la domiciliul unui bărbat de 45 de ani 2 arme neletale, cu aer comprimat, iar la domiciliul unui tânăr de 23 de ani o armă letală, cu glonţ, confecţionată artizanal.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că aceştia nu sunt autorizaţi să deţină arme letale sau neletale, fapt pentru care au procedat la ridicarea armelor în vederea continuării cercetărilor.
Totodată, au fost ridicate aproximativ 100 de alice, de calibrul 4,5 milimetri.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi bănuiţi.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Arme deţinute ilegal, ridicate de poliţişti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI