Asociatia Litoral – Delta Dunării – Ne promovăm la Moscova si Sankt Petersburg

Daniel Ilusca si Corina Martin
În perioada 14-16 martie 2017, Asociaţia Litoral – Delta Dunării participă la Târgul Internaţional de Turism MITT Moscova, în standul Ministerului Turismului, pentru a promova destinaţiile pe care le reprezentăm – Litoral şi Delta Dunării.

Aşa cum am anunţat anterior, începând de anul trecut am inclus Rusia între pieţele ţintă pe care ne concentrăm atenţia şi campaniile de promovare.
MITT (Moscow Internaţional Travel&Tourism Exhibition) este cel mai mare eveniment de profil din Rusia, şi unul din primele cinci târguri de turism din lume, la care participă peste 1600 companii, din 182 ţări. Vor fi prezenţi alături de ALDD, la Moscova, conducerea Aeroportului Internaţional „Mihail Kogălniceanu” Constanţa, precum şi Asociaţia Patronatului în Turismul din Delta Dunării. De asemenea, vor fi prezenţi în standul Ministerului Turismului reprezentanţi ai agenţiilor de turism şi hotelieri din România.
În prelungirea participării la târg, este programată întâlnirea cu reprezentanţii administraţiei locale din Sankt Petersburg – unde vor fi discuții cu oficiali ai Guvernului local din Sankt Petersburg (organul competent pentru colaborări externe al oraşului şi încheiere de acorduri între oraşe) şi biroul de turism al oraşului Sankt Petersburg. Din delegaţia ALDD vor face parte şi reprezentanţii conducerii Aeroportului Mihail Kogălniceanu Constanţa, precum şi conducerea Asociaţiei Patronale în Turismul din Delta Dunării (Vicepreşedinte al ALDD).
De asemenea, încercăm să stabilim întâlniri cu reprezentanţii companiei aeriene Aeroflot din Rusia şi cu touroperatori ruşi membri ai ATOR.

MITT Moscova
În anul 2007 a fost semnat acordul de prietenie şi colaborare între oraşul Constanţa şi Sankt Petersburg, acord în baza căruia, Comitetul de relaţii externe al autorităţii locale din Sankt Petersburg şi-a anunţat intenţia de a organiza zilele Constanţei şi de a sărbători acest acord în mai multe rânduri, inclusiv cu ocazia celebrării zilelor Sankt Petersburgului. Acordul care există între Constanţa şi Sankt Petersburg poate fi începutul unei frumoase colaborări între cele doua oraşe, inclusiv din punct de vedere turistic.
„Întrucât Rusia este inclusă în seria ţărilor din care încercăm să atragem turişti, conform strategiei ALDD de promovare, ne continuăm eforturile de a promova destinaţiile Litoral şi Delta Dunării pe piaţa rusă, prin participarea la Târgul MITT, la invitaţia Ministerului Turismului din România. Vom purta discuţii cu turoperatori ruşi, pe care încercăm să îi convingem că Litoralul românesc poate fi o alternativă şi ne propunem să aducem un zbor charter între Rusia şi Constanţa. Ne deplasăm apoi la Sankt Petersburg pentru întâlnirea cu Consulul General al României şi oficialii Primăriei şi Biroului de Turism al oraşului Sankt Petersburg. Acordul de înfrăţire între Sankt Petersburg şi oraşul Constanţa împlineşte 10 ani şi vom reprezenta cu mândrie oraşul Constanţa la întâlnirile cu oficialii din Sankt Petersburg. Vom face un interesant schimb de experienţă şi bune practici între cele două organizaţii de turism ce reprezintă Constanţa şi Sankt Petersburg”, declară Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.
“Suntem prezenţi la târgul de turism de la Moscova, pentru a promova Delta Dunării şi Litoralul românesc pe piaţa rusă, întâi la Moscova, unde revenim pentru a consolida campania pe care am demarat-o anul trecut şi apoi la Sankt Petersburg, unde vom avea întâlniri oficiale cu Consulul General al României şi oficialii Primăriei şi Biroului de Turism al oraşului Sankt Petersburg. Consider ca Delta Dunării poate atrage un interes major pentru turiştii europeni în general şi în special pentru cei ruşi, motivat de faptul că în Delta Dunării păstrăm tradiţii şi valori ruseşti, pe care le promovăm în pachetele de vacanţă pe care le oferim celor care aleg natură sălbatică, pescuitul, bird-watching-ul pe toate braţele Dunării şi până la vărsarea în mare, plajele speciale de la Sulina şi Sf. Gheorghe, paradisul celor mai nordice păduri tropicale de la Caraorman şi Letea”, a declarat Daniel Iluşcă, Preşedinte Asociaţia Patronatului în Turismul din Delta Dunării și Vicepreşedinte al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Asociatia Litoral – Delta Dunării – Ne promovăm la Moscova si Sankt Petersburg”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI