Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi Federaţia FAPT salută decizia de reducere a TVA la serviciile din turism

Corina_Martin_7873

În numele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării şi al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, salutăm decizia Guvernului de a reduce taxa pe valoarea adăugată la serviciile din turism, de la 24% la 9%.
Reamintim faptul că, la începutul acestui sezon estival, Asociaţia Litoral – Delta Dunării, prin Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, a solicitat Primului Ministru, Ministrului de Finanţe şi Ministrului Economiei să ia în considerare efectele pozitive imediate pe care o asemenea măsură fiscală de reducere a cotei TVA le-ar avea asupra creşterii numărului de turişti şi a consumului de servicii turistice româneşti, ceea ce va duce implicit la creşterea contribuţiei sectorului Turism în PIB.
Reducerea cotei TVA la 9% pentru toate serviciile din turism, în cazul prestaţiilor care se desfăşoară pe teritoriul României, va face ca destinaţiile româneşti să atragă un număr mai mare de turişti români şi străini în vacanţă în România.
Salutăm această decizie, ca măsură în sprijinul turismului românesc, aşa cum am solicitat în numeroase rânduri. Considerăm că Guvernul României are obligaţia de a sprijini turismul românesc, în vederea creşterii imaginii destinaţiilor româneşti şi a sporirii competitivităţii acestora, comparativ cu alte destinaţii vecine.”, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi Federaţia FAPT salută decizia de reducere a TVA la serviciile din turism”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI