Asociația Litoral – Delta Dunării va lansa Filmul oficial “Mamaia 2017” la Târgul de Turism al României

Targul de turism al Romaniei129
Cele mai interesante oferte și atracții turistice din țară și din străinătate vă așteaptă la Târgul de Turism al României care se va desfășura la Romexpo în perioada 16-19 februarie 2017.

Reprezentată prin cele mai importante companii din România și din străinătate, lumea fascinantă a turismului se întâlnește sub același acoperiș, în cadrul edițiilor de primăvară și de toamnă ale TTR.
Prezentă la eveniment, Asociaţia Litoral – Delta Dunării va lansa Filmul oficial “Mamaia 2017”, va organiza show-urile Mamaia şi Vama Veche şi va promova oferta turistică a judeţelor Constanţa şi Tulcea. Alături de repreentanții ALDD, vor participa hotelieri şi agenţi economici din Mamaia, Vama Veche şi Delta Dunării, reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa, Consiliului Judeţean Tulcea, Primăriile Constanta, Cernavodă, Jurilovca, Limanu, Năvodari, Murfaltar şi Aeroportul International Constanta, reprezentanţi ai companiilor aeriene Blue Air şi Turkish Airlines, o serie de organizatori de evenimente tradiţionale pentru Mamaia, sportivi şi invitaţi.
Pentru această ediţie a Târgului de Turism al României, avem cea mai consistentă prezenţă a ALDD din cei 10 ani de activitate. 2 Consilii Judeţene, 4 primării, Aeroportul, două companii aeriene partenere, agenţi economici privaţi de pe Litoral şi din Delta Dunării şi cateva premiere absolute. Lansăm oficial versiunea integrală a Filmului de promovare Mamaia 2017, aducem pentru prima oară Vama Veche la un eveniment de promovare şi pentru prima dată o localitate turistică din Judeţul Tulcea, şi anume Jurilovca! O adevarată provocare pentru noi, să promovăm, diferit şi distinct, 2 branduri turistice de forţă – Mamaia Style şi Vama Veche! Continuăm să promovăm Delta Dunării, destinaţia “diamant” a României, şi aducem din nou cu noi oraşul Cernavodă (poarta de intrare în judeţul Constanţa)! Judeţele Constanţa şi Tulcea formează regiunea Dobrogea şi se prezintă publicului naţional (90% din turiştii noştri) cu întregul potenţial turistic. Susţin cu încredere deplină că ALDD continuă să demonstreze, cu performanţă şi rezultate evidente, un management profesionist de destinaţie. Cel mai mare succes pe care îl prezentăm îl reprezintă introducerea zborurilor interne între Constanţa şi 4 oraşe din ţară, precum şi conectarea cu oraşe europene pe care le considerăm cu potenţial de emitere de turişti străini către Litoral şi Delta Dunării. O veste cât 20 de ani! La 10 ani de la înfiinţare, aducem cea mai puternică echipă de promovare la scena turismului naţional şi promitem 4 zile de show-uri şi experienţe în stilul care ne-a consacrat deja ca leaderi de promovare turistică în România! Aşteptăm mii de vizitatori la stand în aceste zile şi peste 2 milioane de turişti în acest sezon pe Litoral şi în Delta Dunării„, declară Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.
Vizitatorii vor avea acces la sute de oferte speciale pentru turism cultural, rural sau de business, turism de tratament, turism de aventură, sejururi, croaziere sau vacanțe în destinații exotice.
Programul complet în standul ALDD de la Târgul de Turism al României va fi următorul:
Joi, 16 februarie
13.00 – Lansarea noului film de promovare a staţiunii Mamaia
13.15 – 14.15 – Mamaia Summer Party: spectacol de promovare a staţiunii Mamaia
15.00 – 16.00 – Descoperă Jurilovca: Moment artistic de muzică traditională lipovenească, degustare de produse locale. Descoperă Cernavodă: Degustări de vinuri. Meşter popular
Vineri, 17 februarie
12.00 – Descoperă Tulcea: Moment artistic de muzică traditională lipovenească. Degustări de vinuri
15.00 – Descoperă Cernavodă: Ansamblul de dansuri moderne „Audeo”. Degustări de vinuri. Meşter popular
Descoperă Vama Veche: Demonstraţii cocktail bar
Sâmbătă, 18 februarie
11.00 – Traditii gastronomice dobrogene
13.00 – Mamaia Summer Party: spectacol de promovare a statiunii Mamaia
14.30 – Descoperă Cernavodă: Ansamblul de dansuri populare „Mugurelul”. Degustări de vinuri. Meşter popular
15.00 – Descoperă Tulcea: Muzică tradițională lipovenească. Degustări de vinuri.
Descoperă Vama Veche: Demonstraţii cocktail bar
Duminica, 19 februarie
Descoperă Vama Veche: Demonstraţii cocktail bar
Meşter popular
Degustări de vinuri

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Asociația Litoral – Delta Dunării va lansa Filmul oficial “Mamaia 2017” la Târgul de Turism al României”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI