Astăzi, 935 de profesori constănțeni susțin proba scrisă la examenul de titularizare

Examenul de tutularizare
Profesorii care vor să se angajeze pe o perioadă nedeterminată într-o școală susțin astăzi, examenul scris de titularizare. Examenul de titularizare sesiunea 2018 începe la ora 10:00, iar profesorii au la dispoziție 4 ore pentru a rezolva subiectele.

Pentru acestea s-au înscris 935 de candidați, iar examenul se va susține în trei unități de învățământ: Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” (340), Colegiul Național Pedagogic „Cosntantin Brătescu” (312) și Liceul Teoretic „Traian” (283).
Accesul candidaților în centrele de concurs este permis în intervalul 8.00 – 8.45. Rezultatele se afișează marți, 17 iulie 2018, la Inspectoratul Școlar Județean Constanța și la centrele de concurs, contestațiile se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța marți, 17 iulie 2018, până la ora 21.00 și miercuri, 18 iulie 2018, în intervalul orar 9.00 – 15.00, iar rezultatele finale se afișează marți, 24 iulie 2018.
Candidații trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare) și minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire).

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Astăzi, 935 de profesori constănțeni susțin proba scrisă la examenul de titularizare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI