Atac terorist pe aeroportul din Karachi, bilantul creste la 7 morti

atac teroristDouă explozii foarte puternice au zguduit aeroportul din Karachi în noaptea de duminică spre luni, relatează AFP, în timp ce DPA informează că în urma atacului terorist al unor indivizi puternic înarmați, care este încă în desfășurare, au murit șapte persoane.
France Presse, care citează un corespondent de la fața locului, scrie că aceste explozii ar putea fi provocate de detonarea unor bombe.
În urma unui atac armat la aeroportul din Karachi și-au pierdut viața doi teroriști, trei angajați ai Forței de securitate a aeroportului și câte un salariat al Liniilor aeriene pakistaneze și al Autorității aeriene civile„, informează site-ul Geo.tv.
Atacatorii înarmați au deschis focul cu arme automate și au aruncat grenade asupra forțelor de securitate, forțându-și intrarea în terminalul 1 al Aeroportului Internațional Jinnah.
La locul luptelor pot fi văzute fum și flăcări. Conform sursei citate de DPA, atacul a vizat un terminal mai puțin folosit pentru zborurile comerciale civile, cât pentru zboruri ale VIP-urilor.
Armata pakistaneză a fost chemată pentru a veni în ajutorul forțelor de securitate de pe aeroport. Între timp, Xinhua a anunțat că armata a preluat deja comanda operațiunii, citând un purtător de cuvânt.
De asemenea, media locală citată de DPA informează că cel puțin un avion a luat foc, însă agenția germană notează că autoritățile nu au confirmat acest lucru. Xinhua scrie însă că două avioane, printre care și un avion de marfă străin, au fost incendiate și alte trei parțial avariate în schimbul de focuri.
Ziaristul local AK Chisti a scris într-o postare pe Twitter că „teroriștii au stații de emisie recepție, telefoane prin satelit și armele grele. Sunt aici să rămână pe termen lung”.
Toate drumurile care duc spre aeroportul din Karachi au fost blocate, iar în spitalele din oraș a fost declarată starea de urgență. Zborurile pe aeroportul din Karachi au fost suspendate sau redirecționate, fiind instituită starea de alertă pe toate aeroporturile din Pakistan.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Atac terorist pe aeroportul din Karachi, bilantul creste la 7 morti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI