Atenție, șoferi! Se schimbă regulile de circulaţie în stațiunea Mamaia

redirijare trafic3
De astăzi, traficul rutier la intrarea în staţiune, mai precis la intersecţia bulevardelor Mamaia cu Aurel Vlaicu, va fi redirijat.

Primăria Constanța anunță cî începând de astăzi, 23 aprilie 2019, traficul rutier din zona Perla (intersecţia bulevardul Mamaia – bulevardul Aurel Vlaicu) va fi redirijat, astfel:
• din direcţia Pescărie spre orașul Năvodari: mașinile vor circula, pe 3 benzi de circulaţie. Se anulează posibilitatea de a efectua virajul la stânga către bulevardul Aurel Vlaicu;
• din direcţia Năvodari spre Constanţa: pe toate cele trei benzi se va efectua virajul la dreapta spre bulevardul Aurel Vlaicu. Se anulează posibilitatea de a vira la stânga de pe banda 3 spre zona Pescărie;
• din direcţia bulevardului Aurel Vlaicu spre Năvodari: înainte, în staţiune, pe 2 benzi de circulaţie, cu prioritate;
• din direcţia bd. Aurel Vlaicu spre Pescărie (Sat Vacanţă): la dreapta, pe 2 benzi de circulaţie.redirijare trafic1Pe întreaga perioadă a sezonului estival 2019, viteza maximă admisă în stațiunea Mamaia este de 50 km/oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în staţiunea Mamaia. Rugăm participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră, să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei şi să nu producă prejudicii proprietăţii publice sau private. Oprirea, staţionarea şi parcarea se vor face în locurile special amenajate şi semnalizate, fără ocuparea spaţiilor destinate staţiilor taxi şi autobuz“, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Atenție, șoferi! Se schimbă regulile de circulaţie în stațiunea Mamaia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI