Atenţionare de călătorie pe teritoriul Statelor Unite Mexicane

uraganul Odile

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau călătoresc în Mexic că, urmare a uraganului Odile care a lovit statul Baja California Sur (BCS) şi La Paz, liniile de comunicaţii şi electricitate au fost căzute, iar infrastructura şi reţeaua de apă potabilă au fost grav avariate. În Baja California se menţine, în continuare, alerta de uragan, majoritatea aeroporturilor fiind închise. Unii turişti au fost adăpostiţi în hoteluri care au asigurat condiţii minime (apă, alimente şi medicamente), alţii vor fi transportaţi către aeroporturile unde au conexiunile de transport aerian, în vederea întoarcerii în statele de reşedinţă.
Ţinând cont că, în intervalul iunie-noiembrie, se formează uragane atât în Pacific, cât şi în Golful Mexicului, autorităţile mexicane iau anual măsuri spre înştiinţarea şi pregătirea cetăţenilor pentru situaţii de urgenţă, în vederea evacuării populaţiei din zonele de risc.
Având în vedere cele prezentate, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români ce călătoresc în Mexic ca, anterior efectuării deplasării, să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească pagina de internet www.mae.ro pentru informaţii actualizate.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
4 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Atenţionare de călătorie pe teritoriul Statelor Unite Mexicane”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI