Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

O atmosferă de vis cu lampioanele suspendate

Lampioane3
Nu știu ce au făcut aceste lampioane de ne-au cucerit într-atât încât nu ne vedem sărbătorind ceva fără prezența lor, dar cert este că ne-au subjugat prin magia lor.

Zilele de naștere, aniversările, sărbătorile din calendar, evenimentele business, petrecerile, toate ocaziile clasificate drept pline de însemnătate pentru noi au ceva în comun: baloanele fericirii numite lampioane.
Probabil ați observat că au început să se folosească lampioanele din ce în ce mai mult de ceva ani încoace. Acest trend a fost preluat din alte țări, însă a început să prindă și la noi într-un mod deosebit. Acestea creează o atmosferă de vis, de poveste, ceva unic, făcând un eveniment să fie cu adevărat special.

lampion suspendat roz
Lampioanele promoționale de hârtie sunt folosite des pentru decoraţii la sărbători, în special în China şi alte părţi din Asia, purtând o cu totul altă semnificație decât în zilele noastre, tradiția acestora a continuat datorită frumuseții inconfudabile pe care o oferă puzderia de lumini pe cerul negru.
Lampioane2Ca și o mică istorie, lampioanele suspendate își au originile în China anilor 200-250, în timpul dinastiei Han. Lampioanele construite inițial din mătase sau hârtie pe suport de bambus, erau folosite de către călugări pentru a îl venera pe Buddha. Aveau în general culoarea roșie sau aurie. Tradiția s-a păstrat până în ziua de azi la unele popoare din Asia. Astfel, in China are loc in fiecare an Lantern Festival in a 15-a zi a primei luni din calendarul lunar, celebrând astfel prima lună plină din an. O altă sărbătoare la care se folosesc lampioane suspendate este Mid-Autumn Festival, eveniment la care se celebrează sfârșitul recoltei.
În ziua de azi deja se pot regăsi în întreaga lume lanterne de hârtie de diverse culori, utilizate la evenimente ca nunţi, zile de naştere, deschideri de afaceri şi festivaluri.

Lampioane
Folosirea de lampioane este de un efect senzațional pentru invitați, care pot fi chiar ei cei care creează momentul. De aceea momentul poate fi sensibil, emoționant, care transmite ceva unic invitațiilor.
Aceste accesorii au ajuns să fie foarte cunoscute și apreciate de către toți utilizatorii, având în vedere rolul lor decorativ, dar nu numai. Fie ele lampioane zburătoare, decorative, suspendate, personalizate sau plutitoare, toate au același efect orbitor asupra noastră: ne dau o stare de spirit plăcută și cataloghează drept unice momentele petrecute alături de cei dragi.

lampioane suspendate rosii
Lampioanele suspendate dau un aer chic și modern locului. Aceste tipuri de lampioane pot înlocui cu succes, corpurile clasice de iluminat, astfel că veți putea renunța la lumina rece a acestora ce vă confera o stare neplăcută. Iluminarea acestora se poate realiza cu lumânări ce se fixează în suportul special din metal sau din bambus sau cu ajutorul unui bec care are, de asemenea, un suport special sau un dispozitiv LED.

lampioane-roz
Gradul de unicitate oferit de lampioane contribuie la intensificarea trăirilor, emoțiilor și sentimentelor pe care le experimentăm în acele momente petrecute lângă persoanele care contează pentru noi. Pe lângă toate acestea, cel mai important lucru pe care lampioanele îl pot oferi este un efect vizual indescriptibil.

lampioane suspendate albastre

Spectacolul de lumini și umbre de pe cer pe timpul nopții cu greu poate fi egalat de orice altceva. Încă un aspect pozitiv al lampioanelor este posibilitatea de fi folosite și pe timpul zilei, efectul vizual rămânând la aceiași înalți parametri.
Lampioanele suspendate fixe se folosesc pentru decorarea sălilor festive, a teraselor, grădinilor, cluburilor, perfecte pentru orice eveniment special.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “O atmosferă de vis cu lampioanele suspendate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI