Au crescut sosirile si innoptarile in unitatile turistice din Romania

Numar sosiri turisti

Sosirile înregistrate în structurile turistice din România au crescut în primele două luni cu 19,2% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar înnoptările au urcat cu 16,9%, potrivit datelor comunicate vineri de INS, citate de Mediafax.
Sosirile înregistrate în unitățile turistice din țară, în luna februarie 2016, au însumat 630,7 mii, în creștere cu 19,2% față de cele din luna februarie 2015.
Din numărul total de sosiri, sosirile turiștilor români în structurile de primire turistică cu funcțiuni de cazare au reprezentat în luna februarie 79,4%, în timp ce turiștii străini au reprezentat 20,6%, ponderi similare cu cele din luna februarie 2015.
În ceea ce privește sosirile turiștilor străini în structurile de primire turistică, cea mai mare pondere au deținut-o cei din Europa, respectiv 77,7%, dintre aceștia, 85,1% au fost din țările aparținând Uniunii Europene.
Înnoptările înregistrate în structurile de primire turistică în luna februarie 2016 au însumat 1247,7 mii, în creștere cu 16,9% față de cele din luna februarie 2015.
Din numărul total de înnoptări, înnoptările turiștilor români în structurile de primire turistică cu funcțiuni de cazare au reprezentat în luna februarie 2016,79,4%, în timp ce înnoptările turiștilor străini au reprezentat 20,6%.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Au crescut sosirile si innoptarile in unitatile turistice din Romania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI